- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Luka je poslušao Nikolu i izabrao je Firencu

© AP Photo / Alvaro BarrientosSrpski fudbaler Luka Jović
Srpski fudbaler Luka Jović - Sputnik Srbija, 1920, 24.06.2022
Pratite nas
Luka Jović dogovorio je sve uslove oko prelaska na pozajmicu iz Real Madrida u Fiorentinu, objavili su italijanski mediji. Navodno, svemu je značajno kumovao njegov reprezentativni saigrač Nikola Milenković koji je godinama stub odbrane kluba iz Firence.
Srpski reprezentativac će na „Artemio Frankiju“ provesti godinu dana, a Real i Fiorentina će deliti njegovu godišnju platu u iznosu od po tri miliona evra.
Luki je prioritet da igra, da ima minutažu, a u Firenci će imati zadatak da odmeni Dušana Vlahovića koji je prešao u Juventus i odmah se to osetilo po ekipu, po broju postignutih golova.
Očekuje se i da u Fiorentinu stigne i Brazilac Dodo iz Šahtjora koji igra na poziciji desnog beka, kao i Rolando Mondragora iz Juventusa koji je na pozajmici u Torinu.
Prema pisanju medija na Apeninima za usluge Luke Jovića interesovanje je pokazalo čak deset klubova, ali se on odlučio za Fiorentinu.
Italijani apostrofiraju da je Milenković kontaktirao Jovića i ubedio ga da prihvati poziv „ljubičastih“ u mundijalskoj godini.
Milenković je navodno poručio Joviću da će uživati kod trenera Vinćenca Italijana i da će ga on dovesti u pravu formu do Svetskog prvenstva u Kataru krajem godine.
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 24.06.2022
SPORT
Rusi žestoko uzvratili FIFA: „Nanosite nepopravljivu štetu našem fudbalu"
Dres reprezentacije Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 23.06.2022
SPORT
Istina o dresu Srbije koji je „zapalio“ društvene mreže /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala