- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Istina o dresu Srbije koji je „zapalio“ društvene mreže /foto/

© Foto : Skrinšot / Tviter / FootyHeadlines.comDres reprezentacije Srbije
Dres reprezentacije Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 23.06.2022
Pratite nas
Navijači Srbije mogu da odahnu – navodni dizajn dresa fudbalske reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo u Kataru koji je izazvao brojne burne reakcije, nije pravi i samo je „loše urađena replika“, saznaje Sputnjik iz izvora bliskih Fudbalskom savezu Srbije.
Društvenim mrežama se poput virusa proširila fotografija navodnog dresa fudbalske reprezentacije Srbije čiji dizajn je iznenadio, ali i zabrinuo ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu.
Crveni dres sa pokušajem zlatnih ranfli i novim grbom više je ličio na kompilaciju dresova drugih reprezentacija nego na originalni dizajn koji će Orlovi nositi na Mundijalu u Kataru.
Kako Sputnjik saznaje iz izvora bliskih Fudbalskom savezu Srbije, radi se o loše urađenoj replici koja samo podseća na dres kakav će izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija poneti na Svetsko prvenstvo.
„Očekujemo promociju novog dresa krajem avgusta ili početkom septembra. Nekakav dizajn je postao viralan na društvenim mrežama, ali to nije to“, rečeno je Sputnjiku.
Jedino sigurno je da će Srbija imati i poseban novi grb uz pomoć kojeg će srpski fudbaleri pokušati da ostvare dobar rezultat na Mundijalu.
Fudbalska reprezentacija Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 11.02.2022
SPORT
Objavljen novi grb Srbije – Katar će videti retro Orlove /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala