- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbin je kompletirao štab u Moskvi i poručio: „Osećam veliku podršku“

© AFP 2023 / GLYN KIRKSlaviša Jokanović
Slaviša Jokanović - Sputnik Srbija, 1920, 23.06.2022
Pratite nas
Slaviša Jokanović, srpski stručnjak koji je preuzeo Dinamo iz Moskve, kompletirao je stručni štab, nakon što su mu stigli pomoćnici Španac Rafael Kritobal i sunarodnik Saša Filipović.
Nekadašnji menadžer Fulama i legendarni fudbaler Partizana doputovao je konačno u rusku prestonicu i svestan je da je pred njim puno zahtevnog i izazovnog posla.
Dinamo je prošle sezone završio kao trećeplasirani tim Premijer lige Rusije, a Jokanoviću je povereno da pokuša dodatno da unapredi tim, kao i plasman na tabeli. Neće biti lako jer su Zenit i CSKA ozbiljni konkurenti i imaju jake budžete.

„Bilo je ovo dugo putovanje. Iz Beograda sam odleteo za Istanbul, a onda odatle stigao u Moskvu. Došao sam na stadion koji je fantastičan i nadam se da ćemo igrati lep fudbal i uživati u sjajnom ambijentu. Za ovo kratko vreme u Dinamu osetio sam ogromnu podršku. Svi u klubu se trude da mi olakšaju, da mi pomognu, a ja sam osoba koja voli da komunicira sa ljudima. Nadam se da ćemo zajedno uraditi dobar posao i da će navijači imati priliku da budu ponosni na nas“, rekao je Slaviša Jokanović.

Na zvaničnom sajtu Dinamo Moskve objavljeno je da će mu pomoćnici biti Saša Filipović i Španac Rafael Kristobal, koji je sarađivao sa Srbinom u Fulamu, Šefild junajtedu i AL Garafi.
Kristobal je pre toga radio kao pomoćnik u Španiji, a sada će sa Jokanovićem biti na novom zadatku u Rusiji i pokušaće da ostvari što bolje rezultate sa plavo-belima.
Podsetimo, Slaviša Jokanović je vodio Partizan, Muangtong, Levski, Votford, Makabi Tel Aviv, Fulam, Al Garafu i Šefild junajted.
Ipak, sada će imati težak zadatak da se umeša u borbi za trofej u Rusiji, a Dinamo je poslednji osvojio davne 1995. godine, kada je ekipa osvojila Kup Rusije.
Orlići, Srbija - Engleska, omladinci - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2022
SPORT
Greške odvele Orliće u težak poraz /video/
Marina Granovskaja - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2022
SPORT
Odlazi ruska čelična dama
Bakaev - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2022
SPORT
Moskvu je zamenio Sankt Peterbugom i ostvario san: „Pamtiću do kraja života“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala