- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Brazilac poslao jasnu poruku Srbiji i svetu: Vreme je!

© Sputnik / Anton Denisov / Uđi u bazu fotografijaGlavnый trener sbornoй Brazilii Tite vo vremя matča gruppovogo эtapa čempionata mira po futbolu meždu sbornыmi Serbii i Brazilii
Glavnый trener sbornoй Brazilii Tite vo vremя matča gruppovogo эtapa čempionata mira po futbolu meždu sbornыmi Serbii i Brazilii - Sputnik Srbija, 1920, 20.06.2022
Pratite nas
Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Tite izjavio je da veruje da njegov tim može da osvoji Svetsko prvenstvo u Kataru, prenose britanski mediji.
Brazil, koji se nalazi u grupi sa Srbijom, Kamerunom i Švajcarskom, osvojio je pet titula na Mundijalima, a poslednju davne 2002. godine u Južnoj Koreji i Japanu.
„Plasirali smo se na Mundijal, a sada je vreme i da ga osvojimo. Velika su očekivanja, ali smo sada fokusirani na šampionski trofej“, rekao je Tite u intervjuu za „Gardijan“.
On je priznao da je često na meti kritika brazilskih navijača.
Bili smo šampioni Južne Amerike 2019. Imamo najduži niz bez poraza u kvalifikacijama za Mundijal, postigli smo više golova od Argentine. Šta ljudi očekuju? Kvalifikacije za Mundijal u Južnoj Americi su teške“, dodao je selektor Brazila.
Tite je rekao da je Nejmar nije jedina zvezda u reprezentaciji Brazila.
Nejmar je sada okružen igračima koji takođe mogu da zablistaju. Nejmar sve to razume, jer on podstiče ekipu da još raste i to je njegova veličina. Nejmarova izjava o navodnom povlačenju iz reprezentacije Brazila je izvučena iz konteksta. Razgovarao sam sa svim igračima, uključujući i Nejmara. Pričali smo o pripremi za utakmice. Javnost uvek očekuje mnogo od njega. Ali, nije on jedina zvezda. Tu su Vinisijus, Rafinja, Kazemiro, Fabinjo...“, zaključio je Tite.
Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 20.06.2022
SPORT
Orlovi, pokažite im da greše!
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 20.06.2022
SPORT
Pljačka Jugoslavije i istorijska nepravda: „Pustili su nam gas u svlačionicu...“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala