- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Orlovi, pokažite im da greše!

© AFP 2023 / ANDREJ ISAKOVICDušan Tadić i Aleksandar Mitrović
Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 20.06.2022
Pratite nas
Fudbalska reprezentacija Srbije neće izaći iz grupe na Mundijalu u Kataru, tako prognozira specijalizovani sajt „The Analyst“, koji je izdanak čuvene analitičke kuće „Opta Sports“. Orlovima se daje tek 0,24 odsto šanse da osvoje Svetsko prvenstvo, dok su Francuzi glavni favoriti da ponove uspeh iz Rusije od pre četiri godine.
Pomenuti sajt „The Analyst“ objavio je prognozu za svaku od 32 reprezentacije koje učestvuju na Mundijalu u Kataru, a Srbija je prema šansama da osvoji „Zlatnu boginju“ završila na dalekom 22. mestu.
Orlovima Dragana Stojkovića Piksija koji će se nadmetati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, prognozirano je da neće proći grupu, već da će biti iza Brazila i Švajcarske, a ispred Kameruna.
Glavni favorit za osvajanje zlata u Kataru je reprezentacija Francuske, i to u procentima iznosi 17,93 odsto, dok je na drugom mestu Brazil sa 15,73 odsto šansi.
„Trikolorima“ se predviđa da bi mogli da učine ono što niko nije još od Brazilaca iz 1962. godine, kada su odbranili titulu.
Španija je na trećem mestu prema proceni pomenutog sajta sa 11,53 odsto šanse, dok su među prvih deset favorita još: Engleska, Belgija, Holandija, Nemačka, Argentina, Portugalija i Hrvatska.
Veće šanse za osvajanje Mundijala od Srbije imaju još: Senegal, Ekvador, Australija, Gana, Tunis, Maroko, Kanada, Kamerun, Saudijska Arabija i Kostarika.
Ribus i Ismajila Sar - Sputnik Srbija, 1920, 20.06.2022
SPORT
Poljaci se odrekli Ribusa jer je ostao u Rusiji
Zdravko Mamić - Sputnik Srbija, 1920, 20.06.2022
SPORT
„Psujem, što kažu Srbi, da me ceo svet razume“: Mamić žestoko o hrvatskom sudstvu /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala