- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Hrvat i Real nisu pokazali kraljevske manire

© AFP 2023 / STUART FRANKLINLuka Modrić
Luka Modrić - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2022
Pratite nas
Realov Brazilac Rodrigo otkrio je da se njegov saigrač Luka Modrić rugao Mohamedu Salahu iz Liverpula, nakon što su Madriđani u Parizu osvojili trofej Lige šampiona (1:0).
Egipćanin, inače prva zvezda engleskog kluba, u više navrata je istakao da je želeo upravo Real u finalu, kako bi se revanširao za poraz iz 2018. godine, takođe u finalu elitnog fudbalskog klupskog takmičenja.
Ipak, to se nije dogodilo jer je Real slavio golom Vinisijusa Žuniora u 59. minutu. Ono što je interesantno, jeste otkriće Brazilca Rodriga koji je u jednom brazilskom podkastu otkrio kako su se spremali fudbaleri kraljevskog kluba za veliko finale, i kako se, navodno, ponašao Hrvat Modrić, kada je posle dodele medalja prošao pored utučenog Egipćanina.
„Kada je finale bilo okončano, prošli smo pored fudbalera Liverpula. Salah je bio tužan, a Modrić se nasmejao i rekao mu da proba sledeći put da osvojio trofej“, rekao je Brazilac u podkastu Podpah u Sao Paolu.
Nije tu priči bio kraj, već je mladi krilni napadač najtrofejnijeg kluba na svetu izneo još detalja.
„Kada vas rival provocira, jedino što imaš želju jeste da ga pobediš kako bi kasnije mogao da mu se rugaš. Na treninzima smo često jedni drugima govorili: 'Napred Salah, hajde Salah'- U našim glavama je bilo jasno da moramo da slavimo u tom finalu kako bismo ismevali Salaha“, iskren je Rodrigo posle Realove rekordne 14. titule prvaka Starog kontinenta
Luka Jović - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2022
SPORT
Firenca je ostala bez superheroja i spas traži ponovo u Srbima
Granit Džaka pokazuje albanskog orla na utakmici Švajcarska-Srbija - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2022
SPORT
Provocirao Srbiju, a sada je epicentru skandala i pod istragom zbog klađenja
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala