- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nadal posle Sašinog urlika: Ako ste čovek mora da vam bude žao

© AP Photo / Michel EulerRafael Nadal Saša Zverev
Rafael Nadal Saša Zverev - Sputnik Srbija, 1920, 03.06.2022
Pratite nas
Prvo polufinale Rolan Garosa između Saše Zvereva i Rafaela Nadal završeno je na najgori mogući način jer je Nemac predao meč posle bolnih urlika nakon izvrnuća zgloba. Kada je video rivala na zemlji i čuo njegov jecaj Nadal je dotrčao, a posle meča je i govorio o toj sceni.
Rafael Nadal plasirao se u finale Rolan Garosa, ali sigurno ne na način na koji je želeo jer je Zverev sa terena izašao na štakama.
Posle predaje Nemca, Rafa je izašao pred medije i opisao situaciju na koju nije ostao imin nijedan gledalac kako na stadionu „Filip Šatrije“ tako i kraj malih ekrana.
Zverev je uspeo da posle izgubnjenog prvog set (6:7) drugi uvede u taj brejk, ali je u trku posle tog poena za 6:6 izvrnuo zglob i srušio se na šljaku.
„Nije lako i lepo govoriti posle onoga što se desilo. Nadam se da nije previše loše, već da je u pitanju normalna stvar kada izvrnete zglob. I nadam se da ništa nije slomljeno. Počeo je meč neverovatno, san je igrati u finalu Rolan Garosa, ali ako ste čovek, onda mora da vam bude žao kolege u ovim uslovima“, rekao je Nadal posle meča.
Španac nije želeo da komentariše šta mu je protivnik rekao kada mu je prišao, ali je istakao da veruje da je to što se dogodilo Nemcu nesrećan slučaj.
„Bio sam kod njega i neću otkrivati šta je pričao. To je na njemu da kaže. Mislim da teren nije bio u lošem stanju i da to nije razlog zbog kojeg se Zverev povredio. Bio je to nesrećan slučaj“, istakao je Nadal.
Aleksandar Saša Zverev povreda - Sputnik Srbija, 1920, 03.06.2022
SPORT
Strašna scena: Bolan urlik Nemca se prolio Parizom - Zvereva u suzama stavili u kolica /video/
Darija Kasatkina - Sputnik Srbija, 1920, 03.06.2022
SPORT
Ruskinja je iznenađenje Rolan Garosa – već bila šampionka, a sada napravila uspeh karijere
Iga Švjontek i Ameli Morezmo - Sputnik Srbija, 1920, 03.06.2022
SPORT
Direktorka Rolan Garosa uvredila sve teniserke pa se izvinila
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala