- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Pozovi Srbina i titula je zagarantovana /foto/

© Foto : Privatna arhiva/AksentijevićRikardinjo i Miki Aksentijević
Rikardinjo i Miki Aksentijević - Sputnik Srbija, 1920, 31.05.2022
Pratite nas
Miodrag Miki Aksentijević po ko zna koji put je potvrdio zbog čega je najbolji golman na planeti. U Nemačkoj je sa Štutgartom osvojio titulu prvaka, što mu je četvrta uzastopna i to u tri različite zemlje! Na sve to, pet puta je proglašen za najboljeg golmana lige u tri različita prvenstva.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sa Srbinom među stativama uspeh je zagarantovan. Tu dileme nema. Najbolja potvrda je Miodrag Miki Aksentijević, iskusni golman futsala iz Prokuplja, koji je sinonim za titule.
Nakon što je u Rusiji osvojio titulu sa Tjumenom u sezoni 2018/19 i proglašen je za najboljeg golmana najveće pravoslavne zemlje, isto je učinio i u Francuskoj sa Parizom gde je dvaput bio prvak i oba puta je proglašen za najboljeg čuvara mreže.
Usledila je nova selidba, ovoga puta je izbor pao na Nemačku i Štutgart sa kojim je Aksentijević takođe bio prvi na kraju prvenstva u sezoni 2021/22, a očekivano nije izostalo priznanje za najboljeg golmana.
Samim tim, postalo je jasno da ukoliko neki klub želi da prekine post sa trofejima i postane šampion, neophodno je da pozove 38-godišnjaka iz Prokuplja koji je garancija uspeha.
Aleksandar Rakić - Sputnik Srbija, 1920, 31.05.2022
SPORT
Srpski ratnik je od krvi i mesa – „slomio“ se i zaplakao /video/
Vahid Abasov i Artjom Agejev - Sputnik Srbija, 1920, 31.05.2022
SPORT
Zlatne ruske pesnice: „Srbijo, donosimo ti medalje!“
Detalj sa F1 trke za Veliku nagradu Mađarske (Hungaroring) - Sputnik Srbija, 1920, 29.05.2022
SPORT
Prepolovio se Šumaherov bolid – užasne scene u Monaku /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala