- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpski ratnik je od krvi i mesa – „slomio“ se i zaplakao /video/

© AFP 2023 / Vaughn RidleyAleksandar Rakić
Aleksandar Rakić - Sputnik Srbija, 1920, 31.05.2022
Pratite nas
Najuspešniji srpski MMA borac Aleksandar Rakić koji je doživeo neverovatan peh, povredivši koleno u meču karijere sa Poljokom u Las Vegasu, zaplakao je zbog svega što mu se dogodilo.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Iako je sav u mišićima i u ringu deluje kao zver, Aleksandar Rakić je pokazao da je čovek od krvi i mesa i da ponekad ne može da obuzda emocije.
Slomio se popularni „raketa“ nakon što ga je sredinom maja u borbi karijere u Las Vegasu izdalo koleno protiv Jana Blahoviča. Nije izgubio, ali je bio primoran da preda borbu u trećoj rundi.
Dve nedelje kasnije pojavio se snimak na kojem se vidi šta se dešavalo nakon što je Rakić sa svojim timom, u pratnji trenera Babaka Nedžada i lekara došepao do jedne od obližnjih prostorija.
Grcao u suzama srpski ratnik, izvinjavao se treneru i timu da ih je izneverio, dok su ga tešili da će sve biti u redu i da će iz ove sitacije izaći još jači.
„Izneverio sam te“, pričao je Rakić, verovatno se obraćajući treneru koji to nije hteo ni da čuje.
„Sve je u redu brate, sve je u redu. Uradio si sve, sve je bilo dobro. Ovo će te samo učiniti jačim", uzvratio je trener.
Usledio je kratak dijalog sa doktorom.
„Da li si video koleno? Kako je izgledalo“, pitao je Rakić u suzama doktora, a usledio je odgovor da je koleno bilo izvrnuto, ali da nije u pitanju ništa strašno.
„Izvinite momci“, sa suzama u očima je poručio Rakić, ali ga je tim ohrabrio da će se vratiti u ring i biti još jači.
I nema dileme, niko ne sumnja u to da će najbolji srpski borac vrlo brzo sanirati povredu kolena, vratiti se u ring i nastaviti da niže pobede.
Vahid Abasov i Artjom Agejev - Sputnik Srbija, 1920, 31.05.2022
SPORT
Zlatne ruske pesnice: „Srbijo, donosimo ti medalje!“
Na Svetskom prvenstvu u olimpijskom boksu za muškarce u Beogradu, boje Srbije će braniti ruski bokser Vahid Abasov - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2022
SPORT
Rusi doneli zlatne medalje Srbiji posle 37 godina! /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala