- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezdini navijači gađali igrače Partizana – Lazić sa Kalinićem sprečio veće incidente /video/

© Foto : Dragana Stjepanović/ ABA ligaCrvena zvezda - Partizan
Crvena zvezda - Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2022
Pratite nas
Posle velike drame u toku poslednjeg minuta na drugoj finalnoj utakmici ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, crno-beli posle poraza ušli su u sukob sa navijačima domaćeg tima koji su ih gađali predmetima sa tribina. Brzo su reagovali košarkaši Zvezde koji su sprečili da dođe do većih incidenata.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Crvena zvezda slavila je i u drugoj utakmici finala ABA lige, ali će meč biti upamćen i po ružnim scenama nakon završnice.
Varnice su primećene i između igrača, međutim kada su košarkaši Partizana krenuli da napuštaju teren morali su da paze da ih ne udari neki od predmeta koji je leteo sa tribina.
Matijas Lesor je pobesneo zbog navijača crveno-belih, dok je Aleksa Avramović stavio ruke na glavu jer je pogođen nepoznatim predmetom, a Zvezdini košarkaši odmah su prišli kako bi smirili situaciju.
Dejan Davidovac držao je Lesora koji je hteo da se sukobi sa navijačima, dok su i ostali igrači napravili gest za poštovanje.
Stali su Nikola Kalinić, Branko Lazić, Luka Mitrović, Ognjen Dobrić ispred navijača i gestikulirali im da prestanu sa pravljenjem incidenata, čime su sprečili veće sukobe.
Posle pobede, crveno-beli pokazali su poštovanje prema rivalu uprkos tome što je bilo varnica i među njima na terenu.
Zoran Savić, sportski direktor Partizana, poslao je igrače u svlačionicu i srećom se sve brzo završilo.
Džejson Tejtum - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2022
SPORT
Posle 12 godina Boston ponovo u finalu – Batler promašio trojku koja bi sve promenila, Tejtum je MVP
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala