- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak: „Svi bi izabrali violinu Federera, Nadal je bubanj, a ja orkestar“

© AP Photo / Christophe EnaNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 29.05.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, demonstrirao je silu u osmini finala Rolan Garosa gde nije prepustio set Dijegu Švarcmanu. Upitan od pripadika „sedme sile“, sa kojim instrumentom bi uporedio svoju igru, kao i igru Rafaela Nadala i Rodžera Federer, Srbin je oduševio odgovorom.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sa Novakom Đokovićem nikada nije dosadno, takve su i njegove konferencije, izjave, odgovori na pitanja. Iskreni, pre svega.
Na pitanje koji instrument bi odabrao da opiše svoju igru, a koji za svoje najveće rivale Rodžera Federera i Rafaela Nadala, Novak je bez previše razmišljanja odgovorio:

„Rodžer je violina, to bi svi izabrali. Za Nadala bih izabrao nešto energično. Recimo, neku gitaru ili bubanj. A za sebe... neki ansambl, kombinaciju svega pomalo. Orkestar, u prevodu. Ili možda saksofon, koji je prilagodljiv svim tipovima muzike“.

Đoković je osmini finala u više navrata „počašćen“ zvižducima sa tribina, koje kao istinski šampion nikako nije zaslužio. Zbog toga je odlučio da posle meča sa Švarcmanom ne pošalje tradicionalni pozdrav ka tribinama.
„Izostao je jer nisam osetio danas tu energiju. Kada raim stvari, kada osetim nešto osetim i to je to. Pozdravio sam moj tim i zahvalio Bogu kao što to radim u sebi. Nema tu mnogo priče i šta da se doda. Neki mečevi su ovakvi, neki onakvi. Nekada se osećaš više voljeno, nekada manje“, jasan je Novak.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 29.05.2022
SPORT
Šampion to nije zaslužio: Zvižduci Novaku parali nebo u Parizu
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 29.05.2022
SPORT
Novak razbio Argentinca za 13. četvrtfinale Rolan Garosa – čeka se Nadal
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 29.05.2022
SPORT
Umesto Novaka Alkaras – kako je Pariz dočekao šampiona?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala