- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Profesor iz Srbije naterao Amerikanca da prizna grešku: „Da sam bio pametniji...“

© Sputnik / Kyle TeradaNemanja Bjelica u duelu Golden Stejt Voriorsa i Oklahoma Siti Tandera
Nemanja Bjelica u duelu Golden Stejt Voriorsa i Oklahoma Siti Tandera - Sputnik Srbija, 1920, 27.05.2022
Pratite nas
Trener Golden Stejta Stiv Ker nahvalio je srpskog reprezentativca Nemanju Bjelicu zbog značajnog doprinosa u pobedi nad Dalasom u petom meču (120:110), posle kojeg su Ratnici izborili plasman u veliko finale NBA lige.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Iskusni stručnjak koji godinama dominira sa Golden Stejtom, pružio je priliku Srbinu nakon povrede levog stopala koju je zadobio Oto Porter. Bila je to ujedno i šansa da Bjelica na parketu provede čak 22 minuta za kojih je upisao pet poena, šest skokova i tri asistencije.
Profesor ili Beli, kako glasi nadimak Nemanje Bjelice, dobio je niz pohvala od trenera Kera zbog igre u oba pravca i protoka lopte koji je bio fenomenalan.
„Beli je bio briljantan večeras. Da sam bio pametniji igrao bi mi ranije u toku serije iskreno. Tako je dobar košarkaš, razume u košarku. Protko lopte je dobar kada je u igri. Uradio je sjajan posao defanzivno i ti minuti su bili veliki. Bez Ota Portera falila nam je igra u oba pravca. I misli da je Beli to namdomestio, bio je vrlo dobar na oba kraja“, rekao je Stiven.
Ker koji je ispisao istoriju sa Ratnicima i igraće šesto finale u poslednjih osam godina, verovatno će u narednim mečevima daleko više koristiti Srbina, koji ga je oduševio prikaznim protiv Maveriksa.
Luka Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 27.05.2022
SPORT
Dončić se ispromašivao – Golden Stejt u šestom finalu od 2015.
Ukrajinska zastava koju su odmili da drže košarkaši Zvezde uoči utakmice između domaćeg Žalgirisa i crveno-belih u Evroligi u litvanskom Kaunasu - Sputnik Srbija, 1920, 26.05.2022
SPORT
Neverovatna odluka: Vređali Srbiju, a kazna im se smanjuje
Džejson Tejtum - Sputnik Srbija, 1920, 26.05.2022
SPORT
Boston na korak do finala
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala