- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Boravak u Parizu se pretvorio u horor, završio je u bolnici u Beogradu: „Više ću ceniti život“

© AP Photo / Frank FranklinDamir Džumhur
Damir Džumhur - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2022
Pratite nas
Najpoznatiji teniser Bosne i Hercegovine Damir Džumhur trenutno se nalazi u bolnici u Beogradu zbog upale pankreasa. Kako je opisao na društvenim mrežama bol je bio nepodnošljiv i sprečavao ga je da igra tenis, te je posle meča na Rolan Garosu ubrzo završio u bolnici.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Damir Džumhur je posle meča u Parizu završio u bolnici sa strahovitim bolovima u predelu stomaka, pa je posle detaljnih lekarskih pregleda i analiza ustanovljeno da ima akutni pankreatitis.
Kako je sam teniser putem društvenih mreža poručio, bol je na lestvici od jedan do pet, bila maksimalnih pet.
„Posle meča u Parizu na Rolan Garosu osetio sam jake bolove u stomaku. Potražio sam pomoć lekara i odmah sam hospitalizovan. Detaljna istraživanja su pokazala akutni pankreatitis. Na listi od jedan do pet, bol je bila najjača - pet. I to se dogodilo svega tri dana pre mog 30. rođendana, pa sam od tada na intenzivnoj nezi. Četiri dana sam bio u Parizu, pa sam lečenje nastavio u Beogradu“, objasnio je svojim pratiocima Damir.
Džumhur nije pomislio da bi nešto ovako moglo da se dogodi, pre svega zbog činjenica da je profesionalni sportista, koji je u punoj snazi sa zdravim životnim navikama i ishranom.
„Srećan sam što sam živ i što neću morati da idem na operaciju. Osećam da ću puno više da cenim život, mnogo više sve prilike, da ću uživati u stvarima koje su bitnije odtenisa, od svega na ovom svetu, a to je moja porodica! Moj sin, moja supruga i svi koji me bezuslovno vole. Drago mi je da se već osećam bolje i da vidim napredak“, zaključio je Džumhur, koji je za kraj dodao da mu tenis trenutno nije na pameti".
Stefanos Cicipas - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2022
SPORT
Cicipas „preživeo“ – od ivice ambisa do drugog kola Rolan Garosa
Danil Medvedev na turniru u Akapulku - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2022
SPORT
Šta ima logiku, a šta nema – Medvedev je bio jasan
Andrej Rubljov - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2022
SPORT
„Izgubio sam glavu, nikad više!“ – Rubljov se kaje zbog izliva besa /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala