- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak emotivan posle Vasine dominacije: Najbolji na planeti dolaze iz Srbije

© AFP 2023 / TIZIANA FABINovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2022
Pratite nas
Evroliga je dobila novog (starog) šampiona, a Srbija ponovo još jednog najkorisnijeg igrača Vasilija Micića. Kao veliki ljubitelj košarke, Novak Đoković, najbolji teniser sveta pomno je pratio uspehe srpskih reprezentativaca i nakon finala Evrolige oglasio se porukom „Srbija je zemlja košarke“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Novak Đoković zna koliko je teško i zahtevno biti najbolji u onome što radiš i zato uvek ističe koliko ceni i ostale sportiste koji su ostvarili zapažene uspehe.
Prvi reket sveta pratio je košarkaška dešavanja tokom cele sezone, a kao neko ko ističe koliko voli Srbiju i srpski rod mogao je da bude presrećan kada je naša zemlja dobila čak tri najkorisnija igrača sa tri najjača košarkaška takmičenja.
Đoković je ispratio finale Evrolige između Efesa i Real Madrida, a potom se javio sa sjajnom porukom uz fotografiju tri srpska MVP-a, ali i Nikole Mirotića, najkorisnijeg igrača regularnog dela Evrolige.
„Najbolji košarkaši na planeti u tri najvažnija takmičenja dolaze iz Srbije. Fantastično. Zemlja košarke. Mirotić je takođe naš čovek“, napisao je Novak.
Podsetimo, Nikola Jokić proglašen je za najkorisnijeg igrača NBA lige, Miloš Teodosić MVP je u Evrokupu, dok je Vasilije Micić posle sjajne partije u finalu Evrolige dobio zvanje najboljeg košarkaša fajnal fora.
Bam Adebajo i Markus Smit - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2022
SPORT
Ni 40 poena Brauna nije zaustavilo Majami
Vasilije Micić - Sputnik Srbija, 1920, 21.05.2022
SPORT
Životne lekcije šampiona: „Za koga obećavaš, ako ne pokazuješ na delu?“ /video/
Vasilije Micić - Sputnik Srbija, 1920, 21.05.2022
SPORT
Evropo, pokloni se najboljem: „Provešću ekipu kroz Beograd, slavićemo kao nikada dosad!“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala