- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Kakav stan može da se kupi u Srbiji za 50.000 evra

CC0 / Pixabay / Tržište nekretnina
Tržište nekretnina - Sputnik Srbija, 1920, 21.05.2022
Pratite nas
Stanovi čija je cena oko 50.000 evra bili su najtraženiji na tržištu nekretnina u Srbiji do pre dve godine. U međuvremenu tržište je ušlo u trend rasta, i dok je pre pandemije za taj novac mogao da se nađe veliki izbor nekretnina, danas to više nije slučaj.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Nekada su za taj novac mogli da se kupe različiti stanovi - od manjih i garsonjera na najatraktivnijim lokacijama u velikim gradovima širom Srbije, do većih stanova (u pojedinim slučajevima površine i od 100 kvadrata), sada je taj izbor nešto uži.
Danas za tu cifru, sudeći prema oglasima, mogu da se pazare i nameštena garsonjera površine 28 kvadrata na Vračaru u Beogradu u starogradnji, ali i na primer trosoban dvospratan prazan stan u naselju Durlan u Nišu. Što se tiče novogradnje, za ovu svotu novca se uglavnom nude jednosobni ili jednoiposobni stanovi, piše Blic biznis.

Beograd

Kada se pogleda ponuda u Beogradu, za 50.000 evra u centru grada, pa čak i širem centru, teško može da se nađe nekretnina veća od 30 kvadrata.
Tako se, na primer, kompletno opremljena garsonjera kod Kalenić pijace na Vračaru, površine 28 kvadrata, trenutno se prodaje za okruglo 50.000 evra. Za isti novac može da se kupi i veći stan na periferiji grada. Tako se za tu cifru nudi opremljen trosoban stan na dva sprata na Ledinama, površine 68 kvadrata u zgradi koja je sagrađena 2014. godine.

Novi Sad

U slučaju Novog Sada, za 50.000 evra može da se kupi, na primer, nameštena garsonjera površine 24 kvadrata na Bulevaru oslobođenja. Takođe, za nešto manje novca (49.900 evra) na prodaju je u naselju Adice jednosoban stan novogradnje površine 32 kvadrata, koji je kompletno opremljen i namešten. Za isti novac, u ponudi je i stan na Sajmu, površine 53 kvadrata starogradnje koji je takođe namešten.

Niš

U Nišu za ovu svotu novca mogu da se nađu nešto veće nekretnine za razliku od prethodna dva grada. U naselju Pantelej se tako prodaje dvosoban stan, površine 36 kvadrata, u starogradnji za 50.000 evra.
Sa druge strane, za isti novac prodaje se trosoban dupleks u Durlanu površine 76 kvadrata, koji nema nameštaj, ali ima potrebnu belu tehniku.

Pančevo

U centru Pančeva oglašen je dvosoban stan površine 52 kvadrata u rekonstruisanoj zgradi, i košta okruglo 50.000 evra, ali nije opremljen. Takođe u Pančevu se može i naći u ulici Braće Jovanovića, stan površine 52 kvadrata koji je kompletno renoviran i opremljen.
Na primer, na Strelištu ima u ovom cenovnom rangu na prodaju i stanova u novogradnji uglavnom površine 45 kvadrata.

Kragujevac

U centru Kragujevca po ceni od 50.000 evra prodaje se trosoban stan površine 70 kvadrata, koji je na dva nivoa i koji je kompletno namešten, ali se radi o starogradnji. Takvih stanova postoji na više lokacija u Kragujevcu.
Takođe, po istoj ceni, u Kragujevcu se za 50.000 evra prodaju stanovi do 40 kvadrata u novogradnji.
Stambeno-poslovni kompleks Novi Dorćol - Sputnik Srbija, 1920, 17.05.2022
EKONOMIJA
Kakvi stanovi su najpopularniji: Tražnja za nekretninama u Srbiji u porastu, ponuda nije dovoljna
Apartman - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2022
EKONOMIJA
Ko kupuje luksuzne nekretnine po Beogradu: Kvadrat novogradnje i do nekoliko hiljada evra
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala