- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Britanac otpisao Nadala i Federera – „Đoković će biti najveći u istoriji“

© AFP 2023 / TIZIANA FABINovak Đoković finale Rima
Novak Đoković finale Rima - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2022
Pratite nas
„Novak Đoković će biti najveći teniser u istoriji i može da osvoji 25 Grend slem titula“, poručio je čuveni britansko-kanadski teniser Greg Rusedski.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Rafael Nadal trenutno vodi u trci po broju osvojenih Grend slemova, što mu je omogućio krajnje neočekivani trijumf u Melburnu na Australijan openu, gde je najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću iz nekih razloga koje nemaju apsolutno veze sa sportom bilo zabranjeno učešće.
Uspeo je Bik sa Majorke da se domogne trofeja i da dođe do rekordne 21. Grend slem titule, čime se „odlepio“ od Đokovića i Federera koji su ostali na broju 20.
Ipak, Rolan Garos je prva naredna stanica (22. maj) na kojoj bi stvari mogle da se promene. Nadal je tu apsolutni kralj, što potvrđuje 13 osvojenih titula, ali je Srbin glavni favorit za titulu.
U prilog tome i osvojena titula na Mastersu u Rimu i to na dominantan način, dok Španac i dalje muku muči sa zalečenom povredom rebra.
Rusedski, kojem je najveći uspeh u karijeri finale US Opena iz 1997. godine, smatra će Đoković ispisati istoriju belog sporta, štaviše, uveren je u to.
Đoković će biti najveći teniser u istoriji. Prvi je na svetu sa najviše nedelja, ima bolji međusobni skor i protiv Nadala i protiv Federera. Može karijeru da okonča sa 25 Grend slem titula“, poručio je Britanac koji ima i kanadski pasoš, a trenutno živi u Londonu.
Olga Danilović - Sputnik Srbija, 1920, 17.05.2022
SPORT
Olga napravila prvi korak ka Rolan Garosu
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 17.05.2022
SPORT
Medvedev poražen odmah nakon povratka – problem pred Rolan Garos?
Mats Vilander  - Sputnik Srbija, 1920, 17.05.2022
SPORT
Šveđanin veruje: Novak želi osvetu, favorit je na Rolan Garosu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala