- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Tadić se pretvorio u Hulka – skandalozna reakcija obezbeđenja /foto/

© AP Photo / Martin MeissnerDušan Tadić
Dušan Tadić - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2022
Pratite nas
Ajaks je remizirao u Arnemu sa Viteseom 2:2 u meču poslednjeg kola Eredivizije u kojem je dvostruki asistent za „kopljanike“ bio kapiten Dušan Tadić. Srbin je posle meča poželeo da baci dres navijačima, ali mu obezbeđenje nije dozvolilo i malo je nedostajalo da sve preraste u fizički obračun.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Majstor fudbala iz Bačke Topole važi za smirenog momka, ali sa urođenim genom vođe koji ga je promovisao u kapitena Srbije i Ajaksa.
Tako je Tadić ima nameru da poslednji meč u sezoni završi bez dresa, koji je krenuo da odnese ka tribini na kojoj su bili stacionirani verni navijači Ajaksa.
Ali, naišao je na zid! Zid koji je napravilo obezbeđenje u Arnemu koji ni po koju cenu nije dozvolilo Dušanu da prođe i odnese poklon. Pobesneo je zbog toga Tadić koji se pretvorio gotovo u Hulka, a kako je bio bez dresa i majice na sebe ocrtavao mu se gotovo svaki mišić dok je uspeo da se iskontroliše i da se zadrži samo na povišenom tonu.
Skandal je usledio kada je obezbeđenje u Holandiji dalo sebi za pravo da gura Srbina unazad i da ga vraća ka terenu. Na kraju je nekim čudom izbegnut fizički obračun, a Tadićev dres je završio na tribini kod navijača, ali su ga tamo dostavili pripadnici obezbeđenja.
Jasno je da ovakve stvari ne bi trebalo da se dešavaju i da je obezbeđe moglo da dozvoli Srbinu da nagradi verne navijače.
Podsetimo, Ajaks je nedavno osvojio 36. titulu prvaka Eredivizije, a trener Erik ten Hag će karijeru nastaviti u Mančester junajtedu dok će ga na klupi slavnog kluba iz Amsterdama naslediti doskorašnji pomoćnik
Srpski fudbaler Sergej Milinković Savić - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2022
SPORT
Ko to „igra igrice“ sa Sergejem
Erling Holand - Sputnik Srbija, 1920, 15.05.2022
SPORT
Everton je mogao da kupi Holanda za neverovatnu sumu
Nemanja Jović i Strahinja Eraković - Sputnik Srbija, 1920, 15.05.2022
SPORT
Rusi žele mladog Srbina: „Zenit i Dinamo – zašto da ne?“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala