- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rusi žele mladog Srbina: „Zenit i Dinamo – zašto da ne?“

© Sputnik / Lola ĐorđevićNemanja Jović i Strahinja Eraković
Nemanja Jović i Strahinja Eraković - Sputnik Srbija, 1920, 15.05.2022
Pratite nas
Zoran Pavlović, menadžer defanzivca Crvene zvezde, Strahinje Erakovića, govorio je o mogućem transferu mladog fudbalera u Rusiju. Odranije se za njega interesuje Dinamo iz Moskve, a sada se spominje i Zenit iz Sankt Peterburga.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Eraković se ove sezone dosta dobro pokazao u dresu Zvezde i sada se pojavljuje sve više klubova koji su zainteresovani za njegove usluge.
„Nemamo još informacija oko Strahinje, nije niko kontaktirao sa nama. Nemam informaciju o interesovanju Zenita, ništa ne znam o tome, ali... Zenit je Zenit. Teško je reći da li bi prihvatio ponudu, morate da razgovarate o tome sa igračem. Strahinja je otvoren za sve klubove - ruske, italijanske... Ruski klubovi su za nas veoma, veoma dobra opcija. Zenit i Dinamo - zašto da ne? Ne radi se tu o bogatstvu, već šta je najbolje za njegovu karijeru“, rekao je Pavlović, a prenosi „Bombardir“.
Eraković je ove sezone odigrao 37 utakmica za Zvezdu i upisao je jednu asistenciju. Ima ugovor sa crveno-belima do 2025. godine.
Već je ranije pominjano da je za njegove usluge zainteresovan i engleski Hal.
Jasno je da je mladi Eraković mnogo napredovao igrajući pored Aleksandra Dragovića, pa će biti zanimljivo gde će nastaviti karijeru. Da li u Zvezdi, Rusiji ili nekoj trećoj destinaciji.
Ivica Osim - Sputnik Srbija, 1920, 15.05.2022
SPORT
Beograd prihvatio Piksijev predlog – ulica „Ivice Osima“
Fudbaleri Liverpula - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2022
SPORT
Liverpul šampion FA kupa posle penala
SPORT
Srbin će Italijane odvesti u raj
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala