- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbin će Italijane odvesti u raj

Pratite nas
Dušan Vlahović, srpski fudbaler, izuzetno emotivno doživljava svaki uspeh ili neuspeh u dresu Juventusa, pa je nakon poraza u Kupu od Intera sa navijačima podelio osećanja.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Od trenutka kada je obukao dres Juventusa, Dušan Vlahović daje sve od sebe na terenu. Pokazao je to i svojim učinkom od osam golova i dve asistencije na 19 utakmica.
Ipak, Vlahović od sebe želi još kako bi tim stigao do uspeha. Srpski napadač postigao je važan gol za preokret Juventusa u finalu Kupa Italije protiv Intera i rezultat od 2:1.
Ipak posle produžetaka, fudbaleri „stare dame“ nisu uspeli da dovoljno zaprete Interu koji je na kraju slavio što je posebno teško palo Vlahoviću.
Srpski fudbaler se obratio navijačima izuzetno emotivnom porukom.
„Ovakve utakmice bole. Ali, ako postoji jedna stvar koju sam naučio to je da sam spreman da idem u pakao sa vama, ako to znači da ćemo se vratiti u raj“, napisao je Vlahović.
Koliko je prihvaćen u Juventusu govorio je i Masimilijano Alegri, ali je stigla i potvrda navijača koji su takođe bili emotivni posle Dušanove poruke.
Ti ćeš nas odvesti u raj“, napisao je jedan od njih.
Ivica Osim - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2022
SPORT
Poslednji pozdrav: Sahranjen legendarni Ivica Osim
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2022
SPORT
Nemci su opsednuti fudbalom – potvrda stiže iz Frankfurta
 Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2022
SPORT
Piksi je u Sarajevu otkrio kako će se Beograd odužiti Osimu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala