- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dušan će ponovo „predavati“ basket Americi – u novoj ulozi! /foto, video/

© AP Photo / Jeff RobersonDušan Domović Bulut
Dušan Domović Bulut - Sputnik Srbija, 1920, 12.05.2022
Pratite nas
Svedoci smo uspeha srpskih košarkaša ovih dana, a sada dolaze vesti o uspehu srpskog - basketaša. U pitanju je legenda basketa 3h3, Dušan Domović Bulut, koji je potpisao za ekipi Elijens i nastupaće u „BIG 3“ ligi.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Ne samo da će Bulut nastupati za Elijense, već će biti i njihov kapiten i to sve u čuvenoj ligi u kojoj igraju samo oni najbolji u basketu.
Pored Buluta, u ekipi Elijensa biće i Brendon Raš i Šenon Braun, a treniraće ih Rik Mahorn. Zajedno gledano, oni imaju 36 godina NBA iskustva i ukupno tri titule.
Sezona u BIG 3 ligi kreće 18. juna.
„Vesti vezane za naš sastav: Dušan Bulut, najbolji u istoriji, postao je kapiten Elijensa“, stoji na Instagram nalogu ovog tima.
Buluta mnogi smatraju najboljim basketašem u istoriji. Kako i ne bi kada u džepu ima četiri zlata i jedno srebro sa Svetskog prvenstva, dva zlata i srebro sa Evropskog prvenstva i bronzu sa Olimpijskih igara u Tokiju.
U klupskoj karijeri nastupao je za Novi Sad, Pauer, Beograd i sada je u Elijensu. Srbija možda ima najboljeg košarkaša sveta u vidu Nikole Jokića, najboljeg igrača Evrolige u liku Vasilija Micića, Miloš Teodosić dominira u Evrokupu, ali nikako ne treba zaboraviti ni basketašku legendu Dušana Domovića Buluta.
Ubuduće kapitena BIG 3 lige.
Srpski košarkaš Miloš Teodosić – Virtus Bolonja - Sputnik Srbija, 1920, 12.05.2022
SPORT
Teodosićeva navika iz Rusije – pozovi „M“ za uspeh i užitak!
Srpski košarkaš Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 12.05.2022
SPORT
Jokić zvanično opet MVP: Najlaganiji tamburaški kas za ponos i istoriju! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala