- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbin svađa Čizmu – nude mu milione samo za potpis

© Sputnik / Aleksandr Podgorčuk / Uđi u bazu fotografijaNemanja Matić
Nemanja Matić  - Sputnik Srbija, 1920, 08.05.2022
Pratite nas
Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić koji će po završetku sezone napustiti Mančester junajted može da bira gde će da nastavi karijeru u Italiji. Naime, osim Rome koja se danima pominje kao njegov budući klub, sada se u igru prema pisanju britanskih medija, uključio i Juventus.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prema pisanju „Dejli Stara“ torinska „Stara dama“ spremna je da plati deset miliona funti, odnosno oko 12 miliona evra u zamenu za potpis iskusnog 33-godišnjeg zadnjeg veznog.
Spekuliše se da bi Matiću plata bila oko 100 hiljada evra nedeljno, što je svakako manje od onog što je inkasirao na Old Trafordu, ali treba uzeti u obzir njegove godine, kao i to da bi mu ovo bio poslednji jači ugovor u bogatoj karijeri.
Osim Matića, danima unazad mediji bruje o potencijalnom transferu Sergeja Milinković-Savića u Juventus, pa je jasno da bi Dušan Vlahović vrlo brzo mogao da dobije društvo u Torinu.
Roma igra na kartu dobrih odnosa i prethodne saradnje u dva kluba Žozea Murinja i Nemanje Matića, dok je Juventus veći klub i sa njim bi momak iz sela Vrelo mogao da juri najveće trofeje.
Upravo bi Matić svojim iskustvom na sredini terena mogao da bude kapitalno pojačanje u borbi za povratak Juventusa u sam vrh italijanskog i evropskog fudbala. Mada, to bi bio delić slagalice, s obzirom na to kako ove sezone izgleda torinski gigant, jasno je da samo Matić ne bi bio dovoljan, pošto su ekipi potrebna pojačanja praktično na svim pozicijama, osim u napadu.
Antonio Konte i Jirgen Klop - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2022
SPORT
Kiks Liverpula koji će ga možda koštati titule /video/
SPORT
Vlahović samo što nije zaplakao, ali Italijan tvrdi: Odigrao je najbolju utakmicu do sada
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2022
SPORT
Niko bolji od Siniše u Italiji – Srbin po izlasku iz bolnice dobio veliko priznanje
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala