- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vlahović samo što nije zaplakao, ali Italijan tvrdi: Odigrao je najbolju utakmicu do sada

Pratite nas
Dušan Vlahović, srpski fudbaler, nije bio zadovoljan kada je u 73. minutu seo na klupu na utakmici protiv Đerone, a sa druge strane Maksimilijano Alegri, trener Juventusa, tvrdi da je Srbin odigrao jednu od najboljih utakmica.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Dušan Vlahović nezadovoljan je bio svojim izdanjem na utakmici protiv Đenove jer ponovo nije uspeo da upiše gol ili asistenciju.
Međutim, iako je na klupi gotovo zaplakao, Maksimilijano Alegri potpuno je drugačije video utakmicu koju je odigrao srpski as.
„Ovo je bila jedna od najboljih utakmica Vlahovića sa tehničkog aspekta!“, rekao je Alegri koji je Vlahovića izveo iz igre u 73. minutu.
Italijan veruje da je Dušanu potrebno još iskustva u Seriji A, ali da je on trpeo veliki pritisak jer su mu govorili da uništava srpskog fudbalera.
„Veoma sam zadovoljan kako je igrao, posebno tehnički. Pokušao sam već da objasnim ranije, ali su me napadali da sam ja taj koji uništava Vlahovića“, istakao je Alegri.
Vlahović je u dresu Juventusa od dolaska u taj klub upisao sedam golova, a Italijan ima vere da će u sledećoj sezoni Srbin tek zablistati.
„Mislim da ćemo kod njega sledeće sezone videti kod njega napredak, posebno mislim na kontinuitet igara, moraće da shvati da nije odigrao loše ako nije postigao gol, postoje i važnije stvari“, jasan je bio Italijan.
Neminovno je da je Vlahović pokazao da je veliko pojačanje Juventusa iako je trenutno u periodu stagnacije.
Da je strašan napadač dokazuju i tvrdnje da je Ralf Rangnik, menadžer Mančester junajteda, želeo je Srbina u tom klubu, ali uprava ga nije želela.
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2022
SPORT
Niko bolji od Siniše u Italiji – Srbin po izlasku iz bolnice dobio veliko priznanje
 Sportski pozdrav trenera Dejana Stankovića i Aleksandra Stanojevića - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2022
SPORT
Zvezda i Partizan nastavljaju borbu za titulu
Roman Abramovič je poznat kao neo neko ko voli raskošna slavlja. - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2022
SPORT
Roman Abramovič prodao Čelsi za 4.970.000.000 evra
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala