- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Niko bolji od Siniše u Italiji – Srbin po izlasku iz bolnice dobio veliko priznanje

© AP Photo / Massimo PaoloneSiniša Mihajlović
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2022
Pratite nas
Nakon što je napustio bolnicu posle novih tretmana protiv leukemije, Siniša Mihajlović dobio je priznanje za najboljeg trenera Serije A u aprilu zbog odličnih rezultata koje su postizali fudbaleri Bolonje.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kada je Siniši Mihajloviću bilo najteže, porodica i prijatelji bili su uz njega, ali podrška nije izostala ni od fudbalera Bolonje koji su ostavljali srce na terenu kako bi ispunili srce legendarnog Srbina koji je morao da bude u bolnici.
Dok je Mihajlović navijao iz bolnice gde je bio na novim tretmanima protiv leukemije, fudbaleri njegovog tima ostvarili su četiri remija, ali i dve važne pobede protiv Sampdorije i šampiona Intera.
Zbog učinka Bolonje tokom aprila, Siniša Mihajlović je najbolji trener Serije A za taj mesec.
Prema rečima direktora italijanske lige, srpski stručnjak doprineo je rezultatima tima i prema tome nagrada je otišla u prave ruke.
„Priznanje nije dodeljeno samo zbog velikih rezultata na fudbalskom terenu, već i zbog toga što je sastavio stručni štab koji funkcioniše fantastično i uspeva da prenese njegov duh na sve saradnike i fudbalere. Ovaj tim Bolonje je pokazao pravi borbeni duh i sve karakteristike trenera Siniše Mihajlovića“, objasnio je Luiđi di Siervo, direktor Serije A.
Mihajlović je u bolnicu primljen 29. marta gde je proveo nešto više od mesec dana, ali je njegov organizam dobro reagovao na terapiju zbog čega će uskoro ponovo sa klupe voditi ekipu.
Fudbaleri nijednog trenutka nisu zaboravljali na Mihajlovića, a posebno emotivan trenutak bio je kada su nakon pobede protiv Intera došli ispred bolnice kako bi sa Srbinom proslavili veliki trijumf.
Pep Gvardiola - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
SPORT
„Afrička kletva“
Albanska provokacija na utakmici Real Madrid - Mančester siti - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
SPORT
Albanska provokacija – usred Madrida /video/
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
SPORT
Đoković „ukrao“ Nadalov šou /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala