- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Albanska provokacija – usred Madrida /video/

© AP Photo / Manu FernandezAlbanska provokacija na utakmici Real Madrid - Mančester siti
Albanska provokacija na utakmici Real Madrid - Mančester siti - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
Pratite nas
Spektakularnu utakmicu revanša polufinala Lige šampiona u Madridu između Reala i Mančester sitija pokušao je da zaseni neodgovorni „navijač“, izvesno albanske nacionalnosti, koji je na početku produžetaka uleteo na teren noseći albansku zastavu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Pre nekoliko godina Albanci su izveli provokaciju u Beogradu, koristeći dron, na fudbalskoj utakmici između Srbije i Albanije, a sada su u prestonici Španije, države koja ne priznaje nezavisnost samoproglašene „države“ Kosovo, pokušali da izvedu performans „izletom“ jedne osobe.
Taj detalj nije viđen u direktnom prenosi, UEFA i televizijski emiteri ne prikazuju takve incidente, ali je sve snimljeno i objavljeno na društvenim mrežama.
Bez obzira na pokušaj provokacije, fudbaleri su nastavili utakmicu i Real je na spektakularan način uspeo da se plasira u finale Lige šampiona.
Real Madrid Mančester siti
 - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2022
SPORT
Mančester bio spreman da slavi – a onda je Benzema lansirao Real u finale Lige šampiona
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala