- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Legenda potcenila bivšeg prvaka Evrope: „Dzjuba da ode iz Rusije u nekakvu Zvezdu“

© AP Photo / Dmitri LovetskyArtjom Dzjuba – EURO 2020
Artjom Dzjuba – EURO 2020 - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2022
Pratite nas
Mogućnost da korpulentni napadač Zenita Artjom Dzjuba pojača srpskog šampiona Crvenu zvezdu u jurišu na Ligu šampiona podigla je prašinu u ruskoj fudbalskoj javnosti. Među prvima se oglasio legendarni Aleksandar Mostovoj, koji smatra da su male šanse da Dzjuba napusti Rusiju, zbog, kako je rekao, nekakve Zvezde?!
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

U svojim izjavama Mostovoj je pogrešio u jednoj stvari jer je Zvezdi „prišio“ epitet i etiketu - „nekakva“, s obzirom na to da su crveno-beli bili prvaci Evrope 1991. godine što se ne može reći za Zenit. Kao i da je Zvezda trenutno redovni učesnik najjačih evropskih fudbalskih takmičenja - Lige šampiona i Lige Evrope.
Ali, jasno je da čovek ima pravo na svoje mišljenje, kao i da kaže sve ono što misli. Tako je Mostovoj za Čempionat izneo viđenje situacije oko Artjoma Dzjube i pregovora u koje je navodno stupio sa Zvezdom.
„Sumnjam da će Dzjuba napustiti Zenit. Da, znamo da Artjomu ističe ugovor i da se još ne zna da li će mu Zenit ponuditi novi ili neće. Ne vidim razlog da ode iz Zenita u nekakvu Crvenu zvezdu. Zbog čega, koji je smisao? Da li Crvena zvezda želi da uzme Dzjubu i da garantuje sebi Ligu šampiona? To mnogi kažu. I Zenit bi igrao u Ligi šampiona da imamo drugačiju situaciju. Čak i ukoliko Zenit nije zainteresovan za Dzjubu, još ima mnogo ruskih klubova koji bi ga rado doveli. Dzjuba može da igra u bilo kojem drugom klubu u Premijer ligi Rusije“, poručio je Mostovoj u intervjuu za Čempionat.
Dzjuba je član Zenita od 2015. godine u koji je stigao iz Spartaka kao slobodan igrač, a ugovor sa klubom iz Sankt Peterburga mu ističe 30. juna 2022. godine.
Snažni napadač je u sezoni 2021/22 postigao 13 pogodaka i imao je 13 asistencija na 36 utakmica za Zenit.
Roman Abramovič: Iako gubi milijarde dolara zbog kirze izazvane virusom korona, i dalje ostaje plemenitog srca. - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
SPORT
Saopštenje Romana Abramoviča povodom prodaje Čelsija
Pep Gvardiola - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
SPORT
„Afrička kletva“
Albanska provokacija na utakmici Real Madrid - Mančester siti - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
SPORT
Albanska provokacija – usred Madrida /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala