- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Orban dospeo u bazu skandaloznog ukrajinskog „Mirotvorca“

Pratite nas
Mađarski premijer Viktor Orban postao je deo baze skandaloznog ukrajinskog sajta „Mirotvorac“ kao „antiukrajinski propagandista“, proizlazi iz podataka sa sajta.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Podsetimo, Orban je ranije više puta izjavljivao da Mađarska neće slati oružje u Ukrajinu. Takođe, rekao je i da je zemlja spremna da plati ruski gas u rubljama.
Podsetimo, portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova rekla je nedavno da Rusija ne isključuje da je skandalozni ukrajinski sajt „Mirotvorac“ možda stvoren uz podršku Stejt departmenta.
Sajt „Mirotvorac“ je poznat je po skandaloznim postovima u kojima se objavljuju lični podaci domaćih i stranih novinara, glumaca, političara i svih onih koji navodno predstavljaju pretnju nacionalnoj bezbednosti Ukrajine. Na spisku su i oni koji su posećivali Krim, kao i novinari koji su imali akreditacije Donbasa i izveštavali sa tog ratnog područja.
One koji se nađu na tom sajtu ukrajinski „Mirotvorac“ obično naziva „separatistima“, „saradnicima terorista“, „antiukrajinskim propagandistima“, „agentima Kremlja“ i sl.
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović - Sputnik Srbija, 1920, 25.01.2022
SVET
Hrvatski predsednik dospeo na spisak „Mirotvorca“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala