- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbija je ostala bez Uroša – da li je Piksi rešenje pronašao u Pazarcu?

© Foto : Fudbalski savez SrbijeSelektor Srbije Dragan Stojković Piksi (desno) i Sergej Milinković-Savić
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi (desno) i Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2022
Pratite nas
Teška povreda kolena Uroša Spajića primorala je Dragana Stojkovića Piksija i članove njegovog stručnog štaba da se bace u poteru za još jednim štoperom koji bi mogao put Katara na Mundijal. Tako je Piksijev čovek od poverenja Bratislav Živković boravio na meču Bundeslige između Dortmunda i Bohuma gde je na delu mogao da vidi Erhana Mašovića.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Na sajtu Fudbalskog saveza Srbije u subotu je osvanula fotografija Bratislava Živkovića na čuvenom Vestfalenu, gde je uživo pratio ludi meč „milionera“ i Bohuma u kojem su gosti pogotkom Srbina Miloša Pantovića šokirali domaću Borusiju Dortmund - 3:4.
© Foto : Fudbalski savez SrbijeBratislav Živković
Bratislav Živković - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2022
Bratislav Živković
Po svemu sudeći, Bratislav Živković koji je član Piksijevog stručnog štaba posmatrao je štopera Bohuma Pazarca Erhana Mašovića, koji bi mogao da bude potencijalna zamena za povređenog Uroša Spajića iz Kasimpaše koji je protiv Bešiktaša pokidao ligamente kolena i za njega je, nažalost, sezona gotova.
Mašović je pružio solidnu partiju protiv Dortmunda, bez obzira na to što je domaći tim preko Erlinga Holanda postigao tri gola.
Bohum je slavio, a Miloš Pantović je još jedno ime koje bi moglo da bude na spisku za predstojeće izazove Orlova u Ligi nacija. Postigao je gol za pobedu iz penala u 85. minutu.
I dok je Živković boravio u Nemačkoj, u isto vreme je Dika Stojanović bio u Amsterdamu odakle je ispratio pobedu Ajaksa nad Cvoleom (3:0) uz remek-delo kapitena Srbije Dušana Tadića.
Jasno je da u Fudbalskom savezu Srbije ništa ne prepuštaju slučaju i da prate potencijalne kandidate za Mundijal, kao i one stare proverene snage koje su u top formi što i te kako raduje.
Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2022
SPORT
Gol, šta to beše?
Karlo Ančeloti - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2022
SPORT
Don Karlo imperator – suza za ulazak u besmrtnost /foto, video/
Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2022
SPORT
Čizma se još jednom poklonila „Naredniku“ iz Srbije /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala