- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Denver je završio sezonu, ali je Srbin opet u centru pažnje: „Ne postoji ništa važnije“

© AP Photo / Jeff ChiuSrpski košarkaš – Nikola Jokić
Srpski košarkaš – Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 30.04.2022
Pratite nas
Denver se oglasio povodom supermaks ugovora koji bi trebalo da potpiše njihova prva zvezda i potencijalni novi-stari MVP regularnog dela sezone Nikola Jokić. Srbin je poručio posle eliminacije od Golden Stejta da je spreman da to učini, ukoliko ponuda bude na stolu, a sada je o tome pričao generalni menadžer Nagetsa Tim Koneli.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Američki mediji spekulišu da bi Srbin mogao da inkasira za novi petogodišnji paraf vrtoglavih 254 miliona dolara.
U prvoj sezoni 2023/24 zaradio bi 43,8 u narednoj 47,3, u sezoni 2025/26 - 50,8, zatim 53,3 i u poslednjoj godini ugovora 57,8 miliona evra, što je više od prvobitne informacije i sume prema kojoj je Jokiću namenjeno 241 milion evra na ime supermaks ugovora.
Denver je razbijen od Golden Stejta na startu plej-ofa Zapadne konferencije (4:1), a posle Jokića se oglasio i Tim Koneli koji je poručio da je produžetak saradnje sa srpskim košarkaškim genijem apsolutno tema broj jedan.
„To je prioritet broj jedan za klub u ovom trenutku. Da obezbedi Jokiću da ostane u Denveru i da tu igra dokle god bude želeo da se bavi košarkom“, izjavio je Koneli za američke medije.
Usledilo je pitanje američkih novinara dokle smatra da će se centar Grumenja baviti košarkom, na šta je Koneli samo kratko prokomentarisao:
„Dokle god bude zabavno“.
A što se Jokića tiče, on je spreman za odmor u rodnoj Srbiji sa konjima koji su njegova strast, ali je po preranom završetku plej-ofa za Denver jasno poručio da bi voleo da ostane u Koloradu.
„Voleo bih, ali to nije nešto o čemu ja odlučujem. Ukoliko ta ponuda bude na stolu, naravno da ću je prihvatiti. Prihvatiću je jer mi se sviđa organizacija, sviđaju mi se ljudi ovde. Zaista sam u dobrim odnosima sa svima, imamo nešto što dugo gradimo i zapravo se osećam veoma dobro“, rekao je Nikola Jokić o potencijalnom supermaks ugovoru koji ga čeka.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2022
SPORT
Jokić će zaraditi kao nijedan igrač u istoriji NBA – ali sa kim će igrati?
Memfis Minesota - Sputnik Srbija, 1920, 30.04.2022
SPORT
Raspad Minesote odveo Grizlije u polufinale
Trener KK Monako Saša Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2022
SPORT
Veliki podvig Sašinih „kneževa“ i Srba iz Bajerna – „majstorice“ odlučuju putnike u Beograd!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala