- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Siniša ih uči životu – a oni bi zbog njega išli u rat golim rukama!

© Tanjug / ZORAN ZESTIC/Marko Arnautović
Marko Arnautović - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2022
Pratite nas
Siniša Mihajlović doživeo je svojevrsnu serenadu svojiih fudbalera i navijača koji su došli pod njegov prozor u bolnici „Sveta Ursula“ posle trijumfa nad Interom (2:1) u Seriji A. Marko Arnautović poručio je da bi zbog Mihajlovića išao golim rukama u rat, dok je Lorenco de Silvestri rekao da ih Miha uči životu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović još jednom prolazi kroz izuzetno težak životni period, ali se bori i ima pozitivan stav.
Lekemija se vratila i ponovo napala levonogog bombardera iz Borova sela i rođenog ratnika, koji je čvrsto rešen da još jednom izađe iz svega visoko uzdignute glave.
Bori se Siniša kao lav, kao i uvek do sada, a bore se i njegovi fudbaleri na terenu. Uspeli su da nokautiraju Inter (2:1) koji se trka za šampionsku titulu sa gradskim rivalom Milanom.
Marko Arnautović, strelac izjednačujućeg gola za Bolonju protiv nero-azura, u više navrata je isticao da mu je Miha kao otac, kao stariji brat, a sada je u izjavi za medije ispred bolnice Sveta Ursula poručio sledeće:
„Mihajlović je meni ulio toliko snage da bih za njega išao golih ruku u rat“, snažne reči reprezentativca Austrije koji vuče srpske korene.
Koliko je Mihajlović voljen i cenjen u Bolonji, oslikavaju i reči štopera Lorenca de Silvestrija.
„Siniša, on nas uči životu. Svojim stavom prema bolesti naveo nas je da razmišljamo o životu“, jasan je De Silvestri.
Bolonja je trijumfom saplela Inter u šampionskoj trci, jer Milan četiri kola pre kraja ima plus dva, dok je Bolonja bezbrižna malo ispod sredine tabele sa 42 osvojena boda.
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2022
SPORT
Miha nije mogao da učestvuje u slavlju – ali je slavlje stiglo do njega! /video/
Napadač Real Madrida Karim Benzema - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2022
SPORT
Ubojiti strelac objasnio kako nastaje magija – kao da je gledao „Žikinu dinastiju“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala