- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Zelenski: Ukrajina se može suočiti sa brojnim referendumima

© Sputnik / Ilья Pitalev / Uđi u bazu fotografijaPogled na metalurški kombinat "Azovstalj" u Marijupolju
Pogled na metalurški kombinat Azovstalj u Marijupolju - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2022
Pratite nas
Ukrajina neće priznati referendume na teritorijama koje ne kontroliše Kijev, izjavio je predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Zelenski smatra da bi moglo biti „veoma mnogo“ referenduma.

„Ukrajina to svejedno neće priznati. Glavno je da ih ni Ukrajina niti ceo civilizovani svet neće priznati. To neće ništa doneti, osim što će otežati sve pregovore“, kazao je ukrajinski lider na konferenciji za štampu nakon sastanka sa generalnim sekretarem UN Antoniom Guterešom.

"Ako želimo da otežamo i celoj Evropi i svetu, možemo nastaviti da se igramo referenduma koji neće dati nikakve rezultate - ni sada niti istorijski", istakao je Zelenski.
Ranije se na društvenim mrežama pojavila informacija da se Hersonska oblast sprema da organizuje referendum o nezavisnosti. Uskoro je to bilo demantovano. Pored toga i Donjecka i Luganska Narodna Republika su izrazile nameru da organizuju referendume za ulazak u sastav Rusije.
Metalurški kombinat Azovstalj u Marijupolju - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2022
RUSIJA
DNR: Neonacisti u „Azovstalju“ pokušavaju da se probiju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala