- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Napadnut Makron: Gađali ga paradajzom /video/

© Foto : BFMTV/PrintscreenEmanuel Makron pogođen na pijaci u Seržiju
Emanuel Makron pogođen na pijaci u Seržiju - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2022
Pratite nas
Francuski predsednik Emanuel Makron napadnut je tokom posete mestu Serži Pontoa u regionu Dolina Oaze, severno od Pariza. Makrona je neko najverovatnije gađao paradajzom tokom posete lokalnoj pijaci ili nekim sličnim predmetom, navode francuski mediji.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Dok je Makron obilazio pijacu u Seržiju, što je njegovo prvo pojavljivanje na javnom mestu posle reizbora na predsedničkim izborima, prema njemu je poleteo „projektil“ i okrznuo ga. Pripadnici obezbeđenja zaštitili su ga prvo mu stavljajući ruke na glavu, a potom i tako što su otvorili kišobran.
Makronovu posetu Seržiju obeležila je velika gužva. Francuska policija jedva je obuzdavala gomilu koja se pojavila tokom Makronove posete, navode francuski mediji.
Emanuel Makron - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2022
SVET
Šta Makronova pobeda znači za Srbiju i svet
Predsednici Rusije i Francuske Vladimir Putin i Emanuel Makron na sahrani bivšeg francuskog predsednika Žaka Širaka u Parizu - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2022
RUSIJA
Putin čestitao Makronu na ponovnom izboru za predsednika Francuske
Emanuel Makron - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2022
SVET
Makron: Hvala vam, znam šta vam dugujem
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala