- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Medvedev posle operacije odmah na terenu /video/

© AP Photo / Wilfredo LeeDanil Medvedev
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2022
Pratite nas
Danil Medvedev, ruski teniser, vratio se na teren i odradio trening posle operacije leđa. Drugi reket sveta počeo je sa pripremama za nastavak sezone.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prošlo je gotovo mesec dana od trenutka kada je Danil Medvedev saopštio da će odsustvovati sa turnira na šljaci zbog problema sa kilom, zbog koje je morao na operaciju.
Nakon što je operacija leđa uspešno obavljena, ruski as već je izašao na teren i odradio prvi trening nakon zahvata.
Medvedev je trenirao na terenima bivšeg trenera Serene Vilijams, Patrika Muratoglua, koji je ranije pružio podršku ruskim i beloruskim tenisireima nakon zabrane da učestvuju na Vimbldonu.
Ranije je čelnik Ruske teniske federacije Šamil Tarpisčev rekao da ne isključuje učešće Medvedeva na Otvorenom prvenstvu Francuske, koje će biti održano od 22. maja do 6. juna, međutim biće to izuzetno težak zadatak za drugog tenisera sveta.
Iako je reket u ruke uzeo pre početka Mastersa u Madridu i Rimu, teško je da će Medvedev biti spreman za ta dva turnira i Rolan Garos jer nije odigrao nijedan turnir na šljaci.
Pitanje je gde će Rus ponovo igrati s obzirom na to da nakon pariske šljake slede turniri na travi od kojih je najvažniji Vimbldon koji Medvedev neće moći da igra.
Zbog najnovijih navoda da bi i čelnici u Rimu i Parizu mogli da zabrane učešće ruskim i beloruskim teniserima, Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) i ženska teniska asocijacija (VTA) organizovaće sastanak.
I dalje nema zvaničnih informacija o drugim sankcijama za ruske i beloruske tenisere i teniserke izuzev odluke Vimbldona koji mnogi nisu pozdravili uključujući i Novaka Đokovića, najboljeg tenisera sveta, koji je hrabro stao uz kolege.
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2022
SPORT
Kecmanović u šestom četvrtfinalu ove sezone
Najbolji teniser sveta Novak Đoković, Srbija open - Sputnik Srbija, 1920, 26.04.2022
SPORT
Ko je „lud“ i zašto Britanci mešaju „babe i žabe“
Podrška za Andreja Rubljova na Srbija openu - Sputnik Srbija, 1920, 26.04.2022
SPORT
Šikaniranje Rusa se ne isplati – zato je Andrej izabrao Beograd: „Nisam pogrešio!“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala