- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Šikaniranje Rusa se ne isplati – zato je Andrej izabrao Beograd: „Nisam pogrešio!“

© Sputnik / Lola ĐorđevićPodrška za Andreja Rubljova na Srbija openu
Podrška za Andreja Rubljova na Srbija openu - Sputnik Srbija, 1920, 26.04.2022
Pratite nas
Andrej Rubljov, ruski teniser i pobednik ovogodišnjeg Srbija opena, otkrio je zašto je izabrao da nastupi u Beogradu, na turniru serije 250, a ne u Barseloni gde se istovremeno održavalo takmičenje za dvostruko više bodova.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Rubljov je posle trijumfa nad Novakom Đokovićem u finalu turnira u Beogradu govorio o problemima sa kojima se suočavao u Barseloni, a istakao je i da je više nego zadovoljan tretmanom u srpskoj prestonici.
„Prošle godine organizatori turnira u Barseloni su se loše poneli. Kada sam postavio pitanja o tome, rečeno je da bi ove godine stvari trebalo da se promene. Ali, postalo je još gore“, rekao je Rubljov.
On je istakao da bi svako trebalo da vodi računa o svom dostojanstvu i da ne dozvoli maltretiranje.
„Znao sam da me porodica Đoković, sa druge strane, poštuje. Rečeno je da će mi biti pružena svaka pomoć da se pojavim na turniru u pravoj formi, da će mi sve biti na usluzi. Izbor je bio – jasan“.
Rubljov je istakao da je turnir u Barseloni gledao kao svoj dom, ali...
„Ponoviću, nisu se dobro poneli prema nekolicini igrača, uključujući i mene. Ne želim da otkrivan detalje, ali je bilo značajnih problema i nije iznenađenje to što su neka poznata imena odustala od ovogodišnjeg turnira. Kao rezultat sveta, ja sam prihvatio poziv da dođem u Beograd i nisam pogrešio. Ovde sam tretiran desetostruko bolje nego što sam mogao da očekujem“, zaključio je Rubljov.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković, Srbija open - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2022
SPORT
Novak: Andreje, Srbija i Beograd te vole /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala