- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Zaharova: Upozorili smo Švedsku i Finsku na posledice ulaska u NATO

© Press-služba MID RF / Uđi u bazu fotografijaPortparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2022
Pratite nas
Rusija je upozorila Finsku i Švedsku na posledice njihovog ulaska u NATO, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Brisel, pod okriljem Sjedinjenih Američkih Država, odavno uvlači spomenute zemlje u svoju strukturu. Tu nema ničeg novog. Druga stvar, ako oni budu išli ovim putem to će promeniti geopolitičku situaciju u Evropi, u neposrednoj blizini naše zemlje. Sva upozorenja smo dali i javno i putem bilateralnih kanala. Oni to znaju, neće imati čemu da se čude, o svemu su obavešteni“, rekla je Zaharova televiziji „Rosija 24“.

Ranije su u Ministarstvu inostranih poslova Rusije izjavili, da Švedska i Finska moraju da shvate kakve će biti posledice njihovog mogućeg stupanja u NATO po bilateralne odnose sa Rusijom, kao i kako će se to odraziti na evropski sistem bezbednosti.
Plan Alijanse da se proširi nakon što su interesovanje za pristupanje NATO-u iskazale Švedska i Finska i posledice koje to može izazvati bili su tema emisije Svet sa Sputnjikom:
Finska zastava u Helsinkiju, Finska - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
SVET
Finska ministarka: Članstvo Finske u NATO je „vrlo verovatno“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala