- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Table u Hrvatskoj ispisane slovom „Z“ /video/

© Sputnik / Alekseй Maйšev / Uđi u bazu fotografijaSlovo Z se vidi na stambenoj kući u Rubižnu, Luganska Narodna Republika
Slovo Z se vidi na stambenoj kući u Rubižnu, Luganska Narodna Republika - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2022
Pratite nas
Nepoznata osoba ispisala je auto-lakom latinično slovo „Z“ na tablama sa nazivom mesta i zidu trafostanice sela Bijelo Brdo kod Osijeka. Slovo „Z“ je simbol ruske specijalne operacije u Ukrajini, a hrvatska policija je otvorila istragu o počiniocu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kako piše Dnevnik.hr pozivajući se na izvore iz policije, slovo je na tablama najranije od ponedeljka kad su građani prijavili šaranje. Još se ne zna ko je počinitelj, policija za njim još traga. Kriminalističko istraživanje je u toku.
Slovo Za pobedu“ postao je simbol ruske operacije u Ukrajini. Njime su označena oklopna vozila i uniforme ruskih vojnika, ali je preraslo ukrajinsku teritoriju pa se često može videti kao podrška Rusiji i na društvenim mrežama i sportskim terenima. Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je značenje koje stoji iza ovog simbola – „Za pobedu“.
Dušan Savić - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
DRUŠTVO
Dule Savić za Sputnjik u majici „Z“: Rusija spasava svet od monstruozne Zapadne politike
Tenk u Stanici Luganskoj koja je prešla pod kontrolom LNR - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2022
RUSIJA
Ministarstvo odbrane Rusije objavilo šta znače misteriozna slova na tenkovima /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala