- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Cirkus, pa jeziva povreda u Surdulici – „Vuče, uz tebe smo“ /video, foto/

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2022
Pratite nas
Utakmicu prvog kola plej-auta Superlige između Radnika iz Surdilice i Radničkog iz Kragujevca (1:1) obeležila je horor povreda Vuka Mitoševića, kao i sukob Nenada Lalatovića sa domaćim navijačima. Lalat je gađao jednog od njih na tribinama zbog čega je isključen u ranoj fazi susreta.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Teško da je nekom fudbal mogao da bude u prvom planu zbog svega što se dogodilo na jugu Srbije, u Surdulici, gde su domaći sa igračem više na kraju ispustili tri boda i osvojili samo jedan.
Šta se zapravo dogodilo? Prvo je trener gostiju Nenad Lalatović, poznat po kratkom fitilju, ušao u verbalni sukob sa navijačima Radnika, da bi u jednom trenutku ustao sa klupe i bacio nepoznati predmet ka tribinama. Glavni sudija meča Minaković pokazao mu je put u svlačionicu već u desetom minutu.
Radnik je do poluvremena uspeo da povede golom Miloša Spasića u 36. minutu i pomenutim rezulatom otišlo se na odmor.
A, onda scena jeziva scena. U borbi za ničiju loptu Nedeljko Piščević pružio je nogu u želji da stigne do lopte, ali je brži od njega bio fudbaler domaćih Vuk Mitošević.
Spletom nesrećnih okolnosti, Vukova noga ostala je zarobljena ispod Piščevićeve i praktično je pukla. Jasno je da Piščević nije imao nameru da povredi Vuka, ali se jednostavno takve scene događaju u fudbalu.
Bilo je jezivo gledati kako mu se noga iskrivila, reakcija svih na terenu i hvatanje za glavu bile su jasan znak da je u pitanju teška povreda iskusnog veznog fudbalera koji je tokom karijere branio boje brojnih klubova iz Superlige Srbije.
Mitošević je početkom 2022. godine stigao u Radnik kao veliko pojačanje, ali je sezona, nažalost za njega završena i veliko je pitanje koliko će odsustovati sa terena.
Iskusnom vezisti momentalno su počele da stižu poruke podrške, a među prvima se oglasio njegov bivši klub Javor iz Ivanjice – „Vuče, uz tebe smo“.
Nenad Lalatović - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
SPORT
Lalatović ponovo u sukobu sa navijačima /video/
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2022
SPORT
I Amerika priča o srpskoj levici /foto/
Luka Modrić - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2022
SPORT
Kada fudbal preraste u umetnost /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala