- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

I Amerika priča o srpskoj levici /foto/

© Sputnik / Radoje PantovićFilip Kostić
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2022
Pratite nas
Golovi Filipa Kostića i asistencija u revanš meču četvrtfinala Lige Evrope protiv Barselone (2:3) obišli su svet. Tako je američki kablovski kanal Foks Soker na zvaničnom Tviter profilu lansirao kratak sadržaj o učinku hitronogog Kragujevčanina, i to da su njegovu moć osetili Katalonci.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kratak komentar na društvenim mrežama Foks Sokera glasi da je Filip Kostić iz Ajntrahta pokazao vanserijsku predstavu kojom je pomogao da njegov klub eliminiše favorizovanu Barselonu.
Autori koji vode pomenutu stranicu lansirali su veliku fotogrfiju Kostića u dresu reprezentacije Srbije, pitajući se naglas može li Kostić da poboljša svoju statistiku u najdražem dresu na Svetskom prvenstvu u Kataru... Trenutno je na 45 utakmica postigao tri gola uz devet asistencija.
Barselona je dobro upamtila srpsku levicu o kojoj se priča i u Americi, dok je Madrid takođe upoznao pre tri godine levicu Dušana Tadića.
Nema dileme da će Kostić, Tadić, Mitrović i Vlahović u dresu Srbije mnogima pomrsiti račune na Mundijalu u Kataru krajem godine.
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
SPORT
Iz Frankfurta za Sputnjik: Kostić postaje legenda!
Luka Modrić - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2022
SPORT
Kada fudbal preraste u umetnost /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala