- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Poverljiv dokument“ je ugledao svetlost dana i nazire se samo jedan scenario

© AP Photo / David ZalubowskiSrpski košarkaš Nikola Jokić u dresu KK Denver Nagets
Srpski košarkaš Nikola Jokić u dresu KK Denver Nagets - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
Pratite nas
Zahuktava se trka za MVP-ja NBA lige, a Nikola Jokić ponovo slovi za prvog favorita i blizu je da odbrani titulu u žestokoj konkurenciji sa Džoelom Embidom i Janisom Adetokumbom. U javnost je dospeo dokument u kojem ugledni novinari daju svoje glasove i na njemu dominira jedno ime – Nikola Jokić!
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Spuštena je zavesa na regularni deo najjače košarkaške lige sveta u kojoj je još jednu maestralnu sezonu imao lider Denvera i prošlosezonski MVP.
Košarkaški genije iz Sombora oborio je gomilu rekorda u NBA ligi i na pravom je putu da još jednom i zvanično dobije priznanje za sve urađeno.
Prema uzorku koji kruži internetom ugledni novinari su uglavnom forsirali ime Nikole Jokića jer je nemoguće ostati imun na sve ono što radi iz utakmice u utakmicu, gde je ponovo na svojim leđima vukao Denver do plej-ofa koji uskoro startuje.
Naravno, jasno da je je nekolicina novinara za svoje favorite istakla Janisa Adetokumba koji je prošle sezone osvojio NBA prsten sa Milvoki Baksima, dok je i te kako prisutno „kamerunsko čudo“ Džoel Embid, koji je prema mnogima i najveći Jokićev rival u trci za MVP titulu.
Sudeći prema „poverljivom dokumentu“ koji je ugledao svetlost dana, stiče se utisak da srpski košarkaš nema razloga za brigu i da je moguć samo jedan scenario. Ipak, s obzirom na to da ima još vremena do kraja trke, treba sačekati.
Podsetimo, Denver će na startu plej-ofa odmeriti snage sa Golden Stejtom u čijim redovima je Nemanja Bjelica, dok je prva zvezda svakako impresivni Stef Kari.
Nikola Jović - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
SPORT
Amerikanci predviđaju Srbiji „novog Darka Miličića“ /video/
Nikola Jokić i Džordan Pul – detalj sa meča Denver - Golden Stejt - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
SPORT
Jokić u odelu gledao poraz od Lejkersa – srpski derbi na startu plej-ofa
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović i američki Klej Tompson - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
SPORT
Da li bi Bogdanove reči trebalo da zabrinu Srbiju?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala