- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Da li bi Bogdanove reči trebalo da zabrinu Srbiju?

Pratite nas
Selektor Srbije Svetislav Pešić u društvu direktora reprezentacije Dragana Tarlaća, je posle sastanka sa Nikolom Jokićem u Americi, obavio razgovor i sa Bogdanom Bogdanovićem i Nemanjom Bjelicom. Košarkaš Atlante Hoks je potvrdio da su se sastali na večeri i da su razgovarali.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Strateg Orlova otisnuo se „preko bare“ kako bi održao seriju sastanaka sa srpskim košarkašima koji igrau u najjačoj ligi sveta - NBA ligi.
Jasno je da je ključna tema bio njihov reprezentativni status u godini u kojoj je na programu Evropsko prvenstvo zakazano za septembar.
Jokić koji slovi za glavnog favorita za osvajanje druge uzastopne MVP titule, ponovo je stavio Srbiju u drugi plan jer je fokus na Denveru, dok je Bogdanović koji ove sezone prosečno beleži 15,1 poena uz 3,9 skokova i tri asistencije, poručio da njegov i Bjeličin status još nije definisan.
„Da, bili smo na večeri i sjajno smo se proveli. Bio je tu i Bjelica i svi zajedno smo napravili dobru atmosferu. Nismo razgovarali o Evropskom prvenstvu. Videćemo da li ćemo ući u sastav Bjelica i ja“, izjavio je Bogdan Bogdanović za RTS.
Podsetimo, Orlovi su u Beogradu doživel krah u kvalifikacijama za Olimpijske igre izgubivši od Italije, posle čega je jedan od najiskusnijih košarakaša našeg nacionalnog tima Nemanja Bjelica najavio da razmišlja o povlačenju iz nacionalnog tima.
Ipak, glava je tada bila vruća i jasno je da će Pešić učiniti sve da vrati u nacionalni tim košarkaša Golden Stejta. Kao i asa Atlante, dok će s Jokićem verovatno biti još pregovora i dogovora zbog naporne sezone u NBA ligi, gde iz utakmice u utakmicu obara brojne rekorde.
Detalj sa utakmice Mega – Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
SPORT
Partizan razbio Megu
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
SPORT
Jokić i pet kategorija – najbolji je i našao se u odabranom američkom društvu
Franucski košarkaš Nikolas Batum - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2022
SPORT
Amerika je već krenula da uzima danak Evropi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala