- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Grof je „progutao“ pitanje o otkazu, ali mu je posle pao mrak na oči

© Sputnik / Vitaliй Belousov / Uđi u bazu fotografijaMiodrag Grof Božović
Miodrag Grof Božović - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
Pratite nas
Miodrag Božović i Arsenal izgubili su u Moskvi od Spartaka (3:0) i bio je to sedmi meč kluba iz Tule da nije pobedio. Novinare na konferenciji zanimalo je da li se Grof plaši za svoj posao, na šta je on iskreno odgovorio, ali se nedugo zatim pokupio i otišao zbog jednog drugog pitanja koje je stiglo od novinara koji sarađuje sa listom „Kiker“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Arsenal iz Tule je na deobi poslednjeg mesta Premijer lige Rusije sa 21 bodom, koliko imaju Ural i UFA, pa je prisutne na konferenciji zanimalo da li se Miodrag Božović plaši otkaza.
„Sve ekeipe u zoni ispadanja osećaju pritisak. Normalno je da on postoji. Ali treba se nositi sa pritiskom. Nastavljamo sa radom. Što se otkaza tiče, čelnici kluba dobro razumeju fudbal. Mislim da donose najbolje odluke za tim“, rekao je Grof.
Iako većina trenera mrzi da odgovori na pitanje o otkazu, bivši strateg Crvene zvezde je ovaj put „progutao“ takvo pitanje, ali ga je jedno drugo izbacilo iz takta, zbog čega se samo podigao i demonstrativno napustio konferenciju za medije.
Pripadnika „sedme sile" koji sarađuje sa nemačkim listom „Kiker“ zanimalo je zbog čega je Arsenal odigrao tako lošu utakmicu. Da li je u pitanju bila loša fizička sprema, slab voljni momenat ili nešto treće.
Usledilo je Grofovo kontra pitanje:
„Iz kojeg sve vi medija?“, na šta mu je novinar odgovorio: „Iz nemačkog lista Kiker“.
Da li ste ozbiljni ili se šalite?, nastavio je Grof konverzaciju, a usledio je potvrdan odgovor: „Da, ozbiljan sam. Sarađujem sa njima“.
Usledio je još jedan odgovor Miodraga Božovića: „Ja ne sarađujem sa 'Kikerom'. Hvala im! A tebe sram bilo. Idi radi za Kiker! Idi u tvoju Nemačku“, poručio je Grof i napustio konferenciju.
Ostaje nejasno šta je tačno izbacilo iz takta iskusnog stručnjaka koji je ime izgradio u Rusiji, a imao je zapažene rezultate i sa Crvenom zvezdom.
Saša Ilić, fudbaler Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
SPORT
Legenda je „izmakla" titulu voljenom klubu, pa pokazala veličinu i van terena
Ivan Radovanović - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
SPORT
Srpska „bomba“ odjekuje Italijom! /video/
Detalj sa utakmice Mančester siti - Liverpul - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
SPORT
Derbi nije dao rešenje – Liverpul i dalje „diše za vratom“ Sitiju! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala