- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Užička stena“ zna u čemu je problem sa njegovim naslednikom

CC BY 2.0 / Austin Osuide / Fudbaler Nemanja Vidić
Fudbaler Nemanja Vidić - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
Pratite nas
Kapiten Mančester junajteda Hari Megvajer konstantno je predmet podsmeha fubalske javnosti zbog prečestih grešaka koje pravi od kojih je poslednja u nizu autogol u porazu od Evertona. S tim u vezi oglasio se Nemanja Vidić, legendarni kapiten slavnog kluba s Old Traforda, pruživši podršku svom nasledniku.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Minimalan poraz Junajteda od Evertona ponovo je doveo do kritika na račun Harija Megvajera, kapitena i čoveka koji bi trebalo da predstavlja stub odbrane, a on je sve osim toga.
Jedini pogodak viđen je u 27. minutu kada se lopta posle udarca Entonija Gordona odbila od Megvajera u gol i završila iza leđa golmana Davida de Hee.
Nemanja Vidić je tokom prebogate karijere izrastao u ikonu kluba sa Teatra snova i u intervjuu za Atletik imao je savet za Megvajera, kojem ništa ne polazi za nogom.
„Jasno je da Megvajer nije na svom nivou ove sezone. Mislim da bi mogao da uradi nekoliko stvari, a jedna od njih je da ne igra baš svaku utakmicu i da na taj način pokuša da povrati formu i samopouzdanje. Veoma je teško igrati pod tolikim pritiskom, ljudi jednostavno samo čekaju da napraviš grešku. Ne bi trebalo igraču da bude problem da kaže menadžeru da se ne oseća dobro na terenu“, rekao je Vidić i nastavio:
„Ukoliko igrač kaže - potrebna mi je pauza, treba mi nekoliko nedelja da treniram i pregrupišem se i onda ću ponovo igrati. Imao sam neke užasne mečeve u Junajtedu i znao sam da mije potrebno da povratim mir pre nego što nastavim da igram“, poručio je Vidić u razgovoru za Atletik.
Podsetimo, da ironija bude još veća Megvajer je najskuplji engleski defanzivac u istoriji jer je Mančester platio Lesteru za njegove usluge 87,3 miliona evra, a velika većina navijača slavnog kluba proklinje dan kada je taj transfer realizovan.
Detalj sa meča Liverpul – Mančester siti (1:4) - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
SPORT
Biće bure na Ostrvu – titula na talonu!
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
SPORT
Ronalda su ponele emocije i sada se kaje /video/
Srpski fudbaler Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2022
SPORT
Strašni Vlahović – novi gol Srbina za pobedu Juventus /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala