- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ronalda su ponele emocije i sada se kaje /video/

© AP Photo / Dave ThompsonKristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
Pratite nas
Kristijano Ronaldo bio je van sebe posle poraza Mančester junajteda na Gudison parku od Evertona (1:0), te je razbio mobilni telefon jednom navijaču. Ipak, portugalski superstar se ubrzo pokajao i uputio je poziv onom kome je stradao telefon da bude gost na sledećoj utakmici Junajteda na Old Trafordu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Everton je pogotkom Gordona u 27. minutu šokirao Mančester junajted i slavio u premijernom meču 32. kola Premijer lige, da bi se u centru pažnje po završetku susreta našao Kristijano Ronaldo.
Portugalcu je stradala noga, imao je ogromnu posekotinu, a glava je bila „vruća“ zbog poraza, pa je jedan navijač ni kriv ni dužan to platio mobilnim telefonom koji je Ronaldo uzeo i tresnuo o pod.
Našao se na udaru navijača i javnosti Kristijano zbog takvog ponašanja, pa je nakon što se glava ohladila rešio da se javno izvini. Putem društvenih mreža uputio je poziv čoveku čiji je telefon stradao da bude gost na sledećoj utakmici „crvenih đavola“.
„Nikada nije lako da se boriš sa emocijama u teškim trenucima kao što je ovaj u kojem se nalazimo. Uprkos tome, uvek moramo da izražavamo poštovanje, strpljenje i da budemo primer mladim ljudima koji vole fudbal. Želim ovom prilikom da se izvinim za moj ispad, i ukoliko je moguće, želeo bih da pozovem navijača da dođe da gleda narednu utakmicu Mančester junajteda na Old Trafordu u duhu fer-pleja“, napisao je na svom Instagram profilu Kristijano Ronaldo.
Junajted koji je skliznuo na sedmo mesto Premijer lige i Liga šampiona je sve dalje, naredni meč igra protiv fenjeraša Noriča 16. aprila pred svojim navijačima.
Srpski fudbaler Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2022
SPORT
Strašni Vlahović – novi gol Srbina za pobedu Juventus /video/
Fudbaleri Čelsija na utakmici protiv Sautemptona - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2022
SPORT
Šampion Evrope iskalio bes na Svecima: „Madriđani, da li gledate?“
Crvena zvezda pomogla Udruženju Srbije za pomoć osobama sa autizmom - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2022
SPORT
Novčana pomoć Zvezdaša udruženju osoba sa autizmom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala