- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novčana pomoć Zvezdaša udruženju osoba sa autizmom

© Foto : FK Crvena zvezdaCrvena zvezda pomogla Udruženju Srbije za pomoć osobama sa autizmom
Crvena zvezda pomogla Udruženju Srbije za pomoć osobama sa autizmom - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2022
Pratite nas
Delegacija FK Crvena zvezda je u okviru kampanje „Zvezda igra za tebe“ posetila Savez udruženja Srbije za pomoć osobama sa autizmom i tom prilikom je donirala novčana sredstva u iznosu od 214.000 dinara.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Novac je prikupljen od prodaje ulaznica sa utakmice protiv TSC-a na stadionu „Rajko Mitić“.
Predstavnici udruženja su za crveno-belu delegaciju pripremili prigodne poklone u vidu zahvalnice i slike koju su izradili članovi ovog udruženja.
Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović istakao je da je veoma ponosan na ovaj gest, ali i naglasio da će i u budućnosti klub nastaviti sa ovakvim akcijama.
„Ja bih pre svega istakao našu osnovnu nameru da i na ovaj način, imajući u vidu popularnost Crvene zvezde, skrenemo pažnju na ozbiljna pitanja i probleme kojima se bave pre svega roditelji dece, što je izuzetno važno sa stanovišta sporta kojem Crvena zvezda pripada. Zbog toga mislim da su ova skromna finansijska sredstva koja su prikupljena samo podsticaj da se generišu neke nove akcije koje će ići u ovom pravcu. Ovim putem se zahvaljujem udruženju koje je partner u ovom poslu“, rekao je Mijailović.
Crvena zvezda će nastaviti sa kampanjom „Zvezda igra za tebe“, a na preostalih pet mečeva na stadionu „Rajko Mitić“ klub će pomoći još pet udruženja.
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2022
SPORT
Dani odluke u Superligi: Kakva drama nas čeka u poslednjem kolu?
Navijači Zvezde poslali poruku Siniši Mihajloviću - Sputnik Srbija, 1920, 06.04.2022
SPORT
Zvezda eliminisala TSC, poslata snažna poruka Mihajloviću /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala