- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Potpuno izmenjen nastup: Konstrakta hipnotisala publiku u Izraelu /video/

© Foto : screenshot/EuroCelsoKonstrakta na nastupu u Izraelu
Konstrakta na nastupu u Izraelu - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2022
Pratite nas
Predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije Ana Đurić Konstrakta oduševila je publiku u Izraelu na velikom koncertu koji se održava neposredno pre samog takmičenja u Italiji u maju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Pevačica je doputovala 5. aprila u Izrael zajedno sa više od 20 delegacija umetnika iz cele Evrope koji će učestvovati na Evroviziji.
Za ovaj nastup odabrala drugačiji stajling u odnosu na onaj sa Beovizije. Crvena haljina, bele patike i peškir preko ramena propraćeni su torbicom oko struka i, na iznenađenje mnogih, ne lavorom, već dubljom činijom.
Neobičan stajling, kao i scenski nastup publiku su „hipnotisali“. Još uvek nije poznato da li će takav kostim i scenska pomagala imati i na velikoj sceni Evrovizije u Italiji.
Publika u Izraelu pokazala je da je naučila koreografiju, pa je čuveni pokret ruku bio svuda u vazduhu. Konstrakta je na kraju iznenadila publiku tako što ih je malo poprskala vodom, što je publiku oduševilo.
Za razliku od nastupa na Beoviziji kada je oko nje stajala „ekipa“, Konstrakta ih je ovog puta zamenila peškirima. Ona je pevala na srpskom, iza nje je prikazivan tekst na engleskom, a po mrežama se ponavljaju komentari stranaca da je ritam pesme odličan.
Prethodni događaji „Izrael koling“, sa desetinama zemalja učesnica iz cele Evrope, bili su veliki uspeh među umetnicima i delegacijama i postali su važan deo promocije i izlaganja pre samog takmičenja.
Ranije je žrebom utvrđeno da će naša predstavnica nastupiti u prvoj polovini drugog polufinala.
Konstrakta - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2022
KULTURA
Kada nastupa Konstrakta: Objavljeni rezultati žreba za „Pesmu Evrovizije“
Patrijarh Porfirije - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2022
SRBIJA
Patrijarh Porfirije objasnio kako je razumeo Konstraktinu pesmu „In corpore sano“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala