- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbinu odbrojani dani u Madridu, „Marka“ tvrdi – nema mu spasa

© AP Photo / JOSE MIGUEL FERNANDEZLuka Jović
Luka Jović - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2022
Pratite nas
Srpski fudbaler Luka Jović ni ove sezone ne dobija priliku u Real Madridu uprkos tome što je pre nekoliko godina plaćen 60 miliona evra, zbog čega su aktuelnu situaciju analizirali španski novinari.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Real, istini za volju, ove godine igra poprilično dobro i nalazi se u četvrtfinalu Lige šampiona i prvom mestu španskog prvenstva.
I to sve bez Jovića, ali i još dva skupocena igrača, Gareta Bejla i Edena Azara, što je bila tema analize novinara „Marke“.

„Kažu da u svlačionici ni ne primetite kada dođe ili ode. On je kao duh“, navodi se na španskom portalu.

Mnogi su za malu minutažu Jovića krivili trenera Zinedina Zidana, ali se ništa promenilo nije ni kada je došao iskusni Karlo Anćeloti.
Srpski napadač je probao da se pronađe pozajmicom u Ajntraht iz Frankfurta, odakle je došao u Real, ali je tu posle dobrog početka i gola na debiju ponovo „nestao“.
Vratio se na Santijago Bernabeu ove sezone, ali je na 17 utakmica na kojima je nastupio igrao manje od pola sata u proseku i za to vreme dao jedan gol uz dve asistencije.
„Posle povratka vrata za njegov odlazak su ostala otvorena, ali nijedan tim nije poslao ponudu, pa je odlučeno da odradi ostatak ugovora“, navodi „Marka“ i dodaje:
„Anćeloti je odustao od Srbina zbog njegovog nezainteresovanog ponašanja i ograničenog učešća u određenim situacijama. Njegova svakodnevna lenjost je dovela do toga da Marijano (Dijas) dobije šansu pre njega u El Klasiku“.
Jović je leta 2019. potpisao navodno šestogodišnji ugovor koji ističe u junu 2025. godine, ali je veliko pitanje da li će ostati u prestonici Španije do tada.
Poruka navijača Crvene zvezde na utakmici protiv Rendžersa - Sputnik Srbija, 1920, 22.03.2022
SPORT
Kineska agencija „obogatila“ sliku iz Beograda – i ukazala na odgovornost Amerike /foto/
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi (desno) i Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 23.03.2022
SPORT
Piksi otkrio još jednu lošu vest, ali „ima puno poverenje“
Obamejang Tores - Sputnik Srbija, 1920, 21.03.2022
SPORT
„Gospodar lutaka“ je povezao konce – Katalonija opet ima udarnu trojku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala