- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Medvedev igrao sa vrtoglavicom i bolovima – pobeda mu bila važnija od prvog mesta

© AP Photo / Wilfredo LeeDanil Medvedev
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 01.04.2022
Pratite nas
Danil Medvedev zaustavljen je u četvrtfinalu Mastersa u Majamiju, a nakon poraza od Huberta Hurkača otkrio je da je tokom meča osećao vrtoglavicu i nije se osećao dobro. Ruski teniser objasnio je da je više razmišljao o pobedi nego o činjenici da će mu ona doneti prvo mesto.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Danil Medvedev odlično je započeo turnir u Majamiju, međutim u određenim trenucima ruski teniser gubi konstantnost u igri usled čega bude poražen iznenadno u ranijoj fazi.
U Indijan Velsu eliminisan je u trećem kolu, a sada ga je Hubert Hurkač (7:6, 6:3) sprečio da se plasira u polufinale i postane prvi reket sveta.
Da je ruski as ušao u borbu za veliko finale prestigao bi Novaka Đokovića, ali je u ovom slučaju Novak najbolji teniser sveta još najmanje dve nedelje.
Ipak, Medvedev je objasnio da mu prvo mesto nije bilo važnije od pobede u tom meču i da je navikao na pritisak sa kojim se u poslednje vreme sve češće sreće.
„Važnije mi je bilo da pobedim nego da postanem broj jedan. Više sam to video kao bonus. Ne osećam se da sam bio stegnut. Iskreno, igrao sam dosta mečeva u kojima sam imao različite vidove pritiska, ovo nije ništa novo. Ne mislim da su nervi igrali bitnu ulogu“, objasnio je Medvedev.
Nije želeo Rus da traži opravdanje, ali je priznao da se tokom meča nije osećao dobro i da je imao vrtoglavicu.
„Nisam se osećao dobro tokom celog meča, dešava se. Ne znam pravi razlog, možda je vrućina. Osećao sam vrtoglavicu, umor, bio je ovo dug meč u kome više nisam mogao da serviram. U svlačionici sam imao grčeve, tako da fizički nije bilo lako. Sve je ovo ipak deo igre“, iskren je bio Danil.
Pred Medvedevom je sada teži deo sezone jer počinju turniri na šljaci, podlozi koju on ne voli i na kojoj nikada nije osvojio trofej.
Naredni turnir igraće u Monte Karlu kao i Novak Đoković od desetog do 17. aprila.
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 01.04.2022
SPORT
Kraj srpske bajke – Miomir igrao tenis karijere, ali nedovoljno za Nadalovog naslednika
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
SPORT
Poljak čuva Đokovića na vrhu – Medvedev eliminisan u Majamiju
Ruski teniser Danil Medvedev u majici u bojama Rusije tokom turnira u Akapulku - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
SPORT
Nastavlja se „epizoda“ ili Putin ili Vimbldon
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala