- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Amerikanac poziva na opkladu protiv Novaka

© AP Photo / Bernat ArmangueNovak Đoković u duelu sa Marinom Čilićem na Dejvis kupu 2021.
Novak Đoković u duelu sa Marinom Čilićem na Dejvis kupu 2021. - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2022
Pratite nas
Novak Đoković vraća se na teren desetog aprila, a to će biti tek njegov drugi turnir ove godine. Povodom forme srpskog asa govorio je Bred Gilbert koji veruje da prvi reket sveta nije u najboljoj formi, a kao jednog od najvećih Novakovih protivnika Amerikanac vidi Karlosa Alkarasa.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Novak Đoković nije imao priliku da u novu sezonu uđe na način na kakav je ulazio u proteklih 15 godina.
Zbog odluke da se ne vakciniše Đoković nije mogao da nastupa na mnogim turnirima, a u aprilu će biti učesnika Mastersa u Monte Karlu.
Srpski as bio je u sjajnoj formi prošle sezone, ali Bred Gilbert, bivši američki teniser, smatra da ga je izostanak sa terena sputao da doživi vrhunac karijere.
„Pre korona virusa, mislio sam da će Novak Đoković biti nezaustavljiv negde u ovo vreme. Sada je sve misterija u vezi sa njim. Kada imate toliko pravičnosti u pobedama, a on ih ima na tone i odjednom ne igrate i desi se sve to sa korona virusom, mislim da je to dovelo do neke vrste naplate ceha“, objasnio je Gilbert.
Amerikanac sumnja u Novakovu formu dok ga ne vidi na terenu.
„Sada je sve to zaboravljeno, ali Novak je sve vreme bio tu i odjednom nestao. Čak iako bude igrao po Evropi, moram da vidim rezultate i kako će vratiti svoju igru na stari nivo. Možda će se i vratiti“, sumnjičav je Gilbert.
Zbog neverovatne forme u kojoj se trenutno nalazi Karlos Alakras, Gilbert smatra da mladi Španac ima potencijal da savlada prvog tenisera sveta.
„Želim da vidim Alkarasa kako igra protiv Novaka Đokovića. Mislim da bi izašao na teren i pomislio dobro, on više nije isti“, istakao je Gilbert.
Amerikanac čvrsto veruje da je Španac novi Grend slem šampion, pa čak i kada bi na putu do trofeja imao Novaka.
„Ako neko mora da igra sa njim u četvrtom kolu slema, a volite da se kladite, stavite novac na Alkarasa. On je stigao i dopadaju mi se njegove šanse da osvoji jedan od četiri Grend slema“, zaključio je Gilbert.
Stefanos Cicipas - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2022
SPORT
Grk pozvao na ravnopravnost, usledio je odgovor: „A, da on igra devet setova?“
Nik Kirjos - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2022
SPORT
Kirjos prozvao Rodika i bivše tenisere: „Isuse, šta je sa penzionerima?“
Miomir Kecmanović i Sebastijan Korda – Masters Majami - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2022
SPORT
Miša poslao ohrabrujuću poruku Amerikancu /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala