- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kirjos prozvao Rodika i bivše tenisere: „Isuse, šta je sa penzionerima?“

© AP Photo / Mark J. TerrillNik Kirjos
Nik Kirjos - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2022
Pratite nas
Nik Kirjos, kontroverzni australijski teniser, osvrnuo se na komentare bivših tenisera i teniserki povodom današnjih zvezda „belog sporta“ rekavši da mu nije jasno zašto svi moraju da imaju neki komentar.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Šta je penzionisanim teniserima koji iznose mišljenje o današnjim zvezdama? Volim Rodika i saglasan sam da svi treba da oladimo sa reketima i svim tim, ali Isuse, pročitao sam članak gde bivša teniserka priča o Emi Radukanu, i bez uvrede ona (Ema) je već sada mnogo veće ime nego što je ona bila“, napisao je Kirjos na mrežama.
Endi Rodik nedavno je na društvenim mrežama delio savete kako da se bacaju reketi ili „deganžira“ loptica ako se pobesni.
Bivši prvi teniser sveta je savetovao Džensona Bruksbija, koji je nedavno reketom pogodio skupljača loptica, kako da baci reket ako se iznervira, a zakačio je i Kirjosa i Đokovića.
Takođe, pre neki dan je i Danijela Hantuhova, bivša slovačka teniserka, kritikovala šampionku US opena Emu Radukanu, te je to sve bio povod da se Kirjos oglasi.
Hantuhova je, između ostalog, rekla da Radukanu, nakon što je osvojila US open, gubi kredibilitet kod ostalih teniserki jer igra jako slabo i gotovo nikoga ne može da pobedi.
Slovakinja nikada nije osvojila Grend slem, igrala je jedno polufinale, i Kirjos smatra da je nepotrebno izlaziti sa takvim izjavama, pogotovo ako niste istorijski velika ličnost.
Amerikanac prozvao Novaka, ali i ukazao na veliki problem /video/
Amerikanka uz Ruse: „Ne treba da budu kažnjeni“
Medvedev ne da Novaku prvo mesto: To niko ne može da mi oduzme
Kirjos će ipak morati da plati za svoje postupke u Americi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala