- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda deklasirala Krku – za prvo mesto!

© Sputnik / Lola ĐorđevićKošarkaši Crvene zvezde
Košarkaši Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2022
Pratite nas
Košarkaši Crvene zvezde su ostvarili i 20. pobedu u aktuelnoj sezoni ABA lige, savladavši Krku kao domaćini rezultatom 76:56 u 24. kolu prvenstva, čime su stigli na korak od vodeće pozicije na tabeli pred plej-of.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Zvezda se pobedom osamila na prvoj poziciji, Partizan ima pobedu manje, ali i utakmicu više pa je sa skorom od 19-4 na drugom mestu, posle poraza od Cedevita Olimpije u nedelju, na gostovanju u Ljubljani.
Alen Omić i Balša Koprivica – duel Cedevita Olimpija - KK Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2022
SPORT
Partizan ispustio +8 i posle drame izgubio u Ljubljani!
Ekipa trenera Dejana Radonjića je otvorila utakmicu sa 5:0, ali je rival uspeo da pronađe ritam i ostane na pristojnoj razlici od tri poena posle uvodne deonice.
Nastavak je bio potpuno drugačiji, Zvezda je briljirala na oba kraja parketa i veoma brzo stigla do dvocifrene prednosti od čak 15 poena, a na poluvremenu je imala višak od 21 poena (45:24).
Razlika je samo rasla i u drugom poluvremenu, u poslednjem minutu treće deonice je iznosila 28 poena, a finalni kvartal je samo potvrdio ubedljivu pobedu crveno-bele ekipe.
U ekipi Zvezde, zanimljivo, nije bio nijedan igrač sa dvocifrenim poenterskim učinkom, ali su čak sedmorica bila na pragu takvog rezultata.
Prevodili su ih Ognjen Kuzmić (11 skokova) i Nejt Volters sa po devet poena, Nikola Ivanović, Stefan Lazarević i Eron Vajt su dodali po osam, a Luka Mitrović i Ognjen Dobrić po sedam.
Nikola Kalinić i Marko Simonović su učestvovali sa po šest poena, a odličan debi u seniorskom timu imao je 16-godišnji Nikola Topić, sin legendarnog reprezentativca Milenka Topića, sa četiri poena, pet asistencija i dva skoka za 16 minuta na parketu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala