- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jedno „forca, Siniša“ se još nije čulo

© AP Photo / Massimo PaoloneSiniša Mihajlović
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2022
Pratite nas
Siniša Mihajlović, proslavljeni srpski fudbaler i trener Bolonje, objavio je tužne vesti o povratku leukemije. Italijanski klubovi ujedinjeno su poslali poruku čuvenom Srbinu, međutim jedno „forca“ se nije čulo jer se Juventus (još) nije oglasio.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Srbija i italijasnki fudbal ostali su pogođeni tužnom vešću o zdravlju Siniše Mihajlovića koje je ponovo narušeno usled vraćanja opake leukemije.
Kao trener Bolonje, srpska fudbalska legenda mnogima je rival, ali ne i onda kada treba biti čovek i poslati ljudsku podršku poruke.
„Forca Siniša“, bile su sve reči koje su tog dana redom izgovarali Inter, Roma, Lacio, Milan, Sampdorija, Torino, Napoli, Fiorentina, Atalanta, svi klubovi iz Top osam Serije A osim jednog.
Juventus zvanično nije uputio poruku Mihajloviću i time izazvao komentare na društvenim mrežama jer se takav potez smatra neprimerenim gestom za tako veliki i slavan klub.
Prethodne godine se čak govorilo o tome da bi srpski stručnjak mogao da postane trener „stare dame“, što se na kraju nije dogodilo, a na tu temu je pričao i Mihajlović.
„Moje ime se povezuje sa Juveom? Moje ime se često provlači kroz novine i povezuje sa ostalim klubovima, ali se nikad ništa ne dešava. Može se dogoditi, ali kao trener želim da razmišljam o radu u trenutnom klubu“, rekao je Mihajlović prošle godine.
Prethodne sezone Bolonja je predvođena Mihajlovićem izgubila od Juventusa, a tada je srpski stručnjak nahvalio „staru damu“.
„Juventus je imao dva šuta u gol i primili smo dva gola, tako da su zasluženo pobedili. Mnogi kritikuju Juventus, ali oni su i dalje sjajan tim i teško ih je pobediti čak i kada su u nokdaunu“, istakao je tada Mihajlović.
Ipak, saradnja se nije dogodila, a Bolonja je ponudila novi ugovor proslavljenom Srbinu.
Da li Juventus nečim bio uvređen ili su jednostavno zaboravili da napišu jedno „forca“ ostaće pitanje.
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2022
SPORT
Gol sa 70 metara – moguće je i postignut je u Borči /video/
Duel Kristijana Ronalda i Saše Lukića - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2022
SPORT
Dan posle kojeg ništa više nije bilo isto /video/
Milan Borjan u dresu reprezentacije Kanade - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2022
SPORT
Golman Zvezde „zalivao“ šampanjcem selektora – Kanada posle 36 godina na Mundijalu /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala